VIDEO Câinii - împărați în ștrandul lui Țânțaș. Utilajele miliardarului „ruginesc” înghițite de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări abandonate în ștrandul miliardarului Vasile Țânțaș
Lucrări abandonate în ștrandul miliardarului Vasile Țânțaș

Termenele de finalizare a lucrărilor au fost depășite, un prim ultimatum dat în toamna anului trecut de Consiliul Local  Satu Mare a fost ignorat, iar termenul de 15 iunie 2012, stipulat de al doilea ultimatum, dat în noiembrie, este tratat cu indiferență. Joi, singurele „utilaje” în mișcare din ștrandul miliardarului erau sunt câinii vagabonzi.

În cazul în care societatea Beny Alex nu va finaliza lucrările de reabilitare a zonei de agrement până la jumătatea lunii iunie, municipalitatea va rezilia contractul de concesionare cu societatea miliardarului Vasile Țânțaș. Afirmațiile au fost făcute de consilierii locali la finele ședinței de consiliu din luna noiembrie a anului trecut. Societatea a fost păsuită până în iunie 2012 pentru a finaliza lucrările, de la demararea cărora se împlinesc patru ani.


Lucrări abandonate în ștrandul miliardarului Vasile Țânțaș


Municipalitatea și societatea concesionară invocă același motive pentru tărăgănarea finalizării investiției: situația juridică incertă a unor terenuri, care fac obiectul unor procese aflate pe rolul instanțelor judecătorești.

Lucrările stagnează

Jumătate din timpul stabilit de ultimatumul din noiembrie s-a scurs, dar lucrările stagnează. Cânii sunt domnitori în zona de agrement. Joi după amiază, în fostul ștrand municipal nu se afla nici țipenie de om. Utilajele miliardarului erau acoperite de un strat de zăpadă, la fel și șantierul. În parcul de rulote, unde se pare că miliardarul și-a cazat muncitorii, singurii locuitori erau doi câini.

Beny Alex va avea ștrandul pentru încă 45 de ani

Ștrandul municipal a fost concesionat 49 de ani de societatea Beny Alex din Negrești-Oaș în 2008.Valoarea investiţiilor se ridică la aproximativ șase milioane de euro. Proiectul inițial prevedea şi construcția unui Aqua Land, care trebuia să fie inauguat în vara acestui an. Lucrările la ștrand trebuiau finalizate în urmă cu doi ani.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite