Urmăriţi general, prinşi de poliţiştii sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, de 29 şi de 40 de ani, au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni din judeţ, amândoi fiind daţi în urmărire generală, având pe numele lor mandat de arestare europeană respectiv cel de-al doilea mandat de executare a pedepsei cu închisoare.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, dat în urmărire generală, a fost prins de poliţiştii sătmăreni din localitatea Pomi şi Valea Vinului ieri. Liviu S. Avea mandat de executare a pedepsei închisorii pentru 1 an şi 4 luni pentru o ifnracţiune săvârşită la regimul circulaţiei. El a fost depistat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Un alt bărbat urmărit general, de această având mandat de arestare europeană, a fost prins ieri de poliţiştii sătmăreni din comuna Odoreu. Iacob B. în vârstă de 29 de ani a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El va fi prezentat în cursul zilei de azi magistraţilor de la Curtea de Apel pentru a dispune extrădarea către Austria, statul solicitant.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite