Satu Mare:Peste 480 de sătmăreni au ajuns în week-end la Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare:Peste 480 de sătmăreni au ajuns în week-end la Urgenţe
Satu Mare:Peste 480 de sătmăreni au ajuns în week-end la Urgenţe

Muşcaţi de câini, înţepaţi de insecte, accidentaţi sau tentaţi să îşi ia viaţa, 481 de sătmăreni au ajuns în aceste condiţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean dintre care 133 de copii. Numărul sătmărenilor care au ajuns pe mâna medicilor de la Urgenţe a fost înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute.

Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean a declarat că 10 sătmăreni au primit îngrijiri după ce au fost agresaţi, 8 ca urmare a unor accidente rutiere, 9 au ajuns la UPU în stare avansată de ebrietate, 6 persoane au fost muşcate de câini iar 8 au prezentat reacţii alergice la înţepături de insecte. Totodată, o femeie de 65 de ani a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă. Aceasta şi-a tăiat venele de la o mână. După ce a primit îngrijirile necesare pacienta a fost internată în secţia Psihiatrie.

Muşcat de şarpe
În seara zilei de duminică, la ora 19.30, un bărbat de 42 de ani din Negreşti a fost adus la Urgenţe după ce a declarat că un şarpe l-a muşcat de mână. F.V. a fost ţinut sub observaţie mai multe ore, şi după ce medicii sătmăreni s-au asigurat că muşcătura nu a fost provocată de un şarpe veninos, bărbatul a fost externat  fiind sfătuit să se prezinte la control la medicul de familie sau la spitalul teritorial.

Minor în comă alcoolică
Un minor de 17 ani a primit îngrijiri medicale în seara zilei de duminică, în jurul orei 23.30, după ce a fost transportat la Urgenţe în comă alcoolică. Acesta s-a prezentat la spital în stare avansată de ebrietate, similară unei come alcoolice. După ce a primit îngrijirile necesare iar medicii l-au asistat în permanenţă timp de câteva ore şi  după ce şi-a revenit, tânărul a fost lăsat să plece acasă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite