Unde intrăm la apă în această vară, la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ştrandul municipal încă închis, opţiunile de scaldă ale sătmărenilor sunt limitate şi îndepărtate. Ştrandurile din Carei şi Tăşnad, dar şi balastierele de la Apa şi Iojib se anunţă drept principalele opţiuni de scaldă din judeţ în acest sezon.

Ştrandul din Tăşnad este deschis zilnic, între orele 8 şi 21. Cele patru bazine cu apă termală sunt funcţionale, dar, potrivit administratorilor zonei de agrement, cel cu apă rece urmează să fie deschis abia din 1 iulie. Intrarea la ştrandul costă cinci lei pentru elevi, studenţi, pensionari şi copii, respectiv 10 lei pentru adulţi. La Băile Acâş, preţul de intrare în ştrand se va majora de la 1 iunie, de la 8 lei cât este în prezent la 10 lei, preţul fiind valabil pentru toate categoriile de vârstă, cu excepţia copiilor.



La balastierele de la Iojib şi Apa, locurile preferate de scaldă ale sătmărenilor în anii precedenţi, preţurile de acces la plajă au rămas la nivelul celor din anii trecuţi, 10 lei. Lacul de la Călineşti, altă dată favorit şi principala destinaţie de turism local din judeţ, a fost dat uitării, după ce investiţiile în zonă au lipsit cu desăvârşire în ultimii 20 ani. 

Ştrandul din Carei, cel mai bine întreţinut din judeţ, oferă şi cele mai multe posibilităţi de distracţie, prin bazinele cu tobogane dar şi bazinul de înot din incintă. Copii până la 6 ani au acces gratuit, biletele pentru copii între 6 şi 16 ani costă 7 lei, iar pentru restul clienţilor -10 lei. Preţurile scad  la 4, respectiv 7 lei după ora 19. Administratorii ştrandului au implementat şi un sistem de abonamente, pentru 7, 15 şi 20 de intrări, la preţul de 50, 100, respectiv 120 de lei. Accesul la tobogane este taxat separat, cu 10 lei pe zi.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite