Un şofer sătmărean a evitat o gură de canal şi a făcut accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au ajuns azi dimineaţă la spital cu traumatisme în urma unui accident de circulaţie petrecut lângă fabrica de textile Mondiala de pe strada Petofi Sandor. Potrivit poliţiştilor, şoferul care a provocat accidentul a încercat să evite o gură de canal.

Maşina condusă de şoferul de 40 de ani, M.N., a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, un minor de 15 ani dar şi şoferul care a provocat accidentul au ajuns la spital. „Amândoi au ajuns la Urgenţe. Băiatul are un traumatism cranian iar bărbatul o fisură de claviculă. Sunt în afara oricărui pericol. Medicii continuă investigaţiile“, a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul a încercat să evite o gură de canal intrând pe contrasens şi izbindu-se de un autoturism care venea din sen opus şi care circula regulamentar“, a spus Cătălin Dănciuţ, şeful biroului municipal al Poliţiei Rutiere.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite