Un singur candidat din cei 361 admişi la INM este sătmărean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar unul din cei cei 361 de candidaţi admişi după prima probă a examenului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (INM) este din Satu Mare. Asemeni concursului din vara anului 2010, şi de această dată candidaţii sătmăreni au fost în număr mic, iar numărul celor admişi a fost şi mai mic, respectiv unul singur.

Codruţa Por este singurul candidat care a trecut cu bine de examenul eliminator ce face parte din concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistratuii. Ceilalţi 10 candidaţi sătmăreni au făcut sub 70 de puncte - punctajul minim obligatoriu, însă nu mai mic de 40. Codruţa Maria Por a reuşit să obţină 75 din cele 100 de puncte la testul grilă ce cuprindea câte 25 de întrebări din Drept penal, Drept Civil, Drept procesual penal respectiv Drept procesual civil, ajungând astfel să participe şi la celelalte probe, respectiv cel de raţionament logic şi interviu.
Alături de Codruţa au mai fost admişi 360 de jurişti, urmând ca la final, în februarie, doar 100 dintre aceştia să primească câte un loc de auditor de justiţie în cadrul INM.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite