Un sătmărean a ajuns dator fără să fi cumpărat ceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sătmăreanul este decis să depună plângere la Poliție.
Sătmăreanul este decis să depună plângere la Poliție.

Ciprian Fabian are datorii de 3.000 de lei la Flanco pentru un televizor și un laptop pe care nu le-a cumpărat. Sătmăreanul figurează pe lista rău-platnicilor de la Flanco, deși nu și-a achiziționat niciodată vreun produs din rețeaua de magazine sătmărene.

Sătmăreanul Ciprian Fabian figurează în lista rău-platnicilor de la Flanco, cu o datorie de 3.000 de lei, deși nu a cumpărat niciodată nici un produs din acest magazin al rețelei de pe raza municipiului Satu Mare. Dosarul de recuperări a fost cesionat firmei EOS KSI cu sediul în București.

Angajații Flanco nu i-au dat nicio informaţie

Ciprian Fabian susține că până în momentul în care a fost contactat de agenții firmei de recuperări din București nu a știut de existența unui dosar de recuperări debit pe numele său. „Nu m-a sunat nimeni niciodată de la Flanco să îmi comunice că aș avea de plătit rate pentru niște produse pe care le-aș fi achiziționat în anul 2008. În dosarul de recuperări al firmei EOS KSI apar cu datorii la Flanco de 3.000 de lei pentru ratele neachitate la un televizor și un laptop. Reprezentanții firmei de recuperări mă sună în continuu să îmi achit datoriile, însă acum trebuie să dovedesc că nu am cumpărat niciodată nimic de la Flanco“, a declarat sătmăreanul.     

Printre actele din dosarul de credit întocmit la Flanco, pe adeverința de salarizare sătmăreanul apare ca fiind angajat la firma SC Baghera SRL, cu sediul pe strada Lucian Blaga. În realitate, în 2008, când a fost făcut dosarul, Fabian era angajat la Consiliul Judeţean Satu Mare în funcţia de purtător de cuvânt. SC Baghera SRL apare în Registrul Comerțului ca fiind inactivă din data de 29 mai 2009.  

Sătmăreanul va depune plângere la Poliție
Ciprian Fabian este decis să apeleze la ajutorul poliției şi va cere de la Flanco daune de 50.000 de euro.
În cursul acestei săptămâni el se va prezenta pentru a depune o plângere împotriva angajaților de la Flanco. „Probabil funcționarul care a primit dosarul mi-a falsificat semnătura. Voi cere poliției și parchetului să-l depisteze pentru că e un lanț de complicați“, a mai spus Ciprian Fabian. Reprezentanții firmei EOS KSI nu au dorit să comenteze acest caz. „Am înțeles că este vorba despre un caz de fraudă. Recomandăm ca domnul Ciprian Fabian să se adreseze poliției pentru soluționarea acesteia“, a declarat, în scris, directorul de vânzări și marketing Bogdan Roșu al firmei de recuperări EOS KSI.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite