Un muncitor din Bucureşti a murit într-un hotel din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani din Bucureşti a decedat azi-noapte într-o cameră de hotel din Satu Mare. Acesta era cazat la Vila Tineretului alături de alţi cinci colegi de la firma bucureşteană de construcţii şi montaj electroenergetic El-Mont SRL. Bărbatul a fost găsit fără suflare de colegul de cameră.

Un grup de şase muncitori de la firma bucureşteană El-Mont SRL au sosit ieri la Satu Mare pentru a efectua nişte lucrări de construcţii în oraş. Aceştia s-au cazat la Vila Tineretului în jurul orei 16.00, urmând ca astăzi să înceapă lucrările pentru care au fost angajaţi. Azi-noapte, unul dintre bărbaţi a făcut infarct şi a murit.
„Cei şase s-au cazat ieri după-masă şi totul era bine. Azi-noapte, pe la ora 12 şi jumătate, am fost sunată că s-a întâmpalt ceva la hotel şi să vin de urgenţă. Pe când am ajuns, am aflat că unul dintre muncitori a murit în camera de hotel. Au fost chemaţi poliţiştii şi ambulanţa, dar era deja prea târziu. Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Nu se ştie ce şi cum s-a întâmplat, dar colegul lui de cameră spunea că pur şi simplu s-a făcut negru la faţă şi a murit. Se pare că a făcut infarct”, a declarat Maria Matiaş, administratorul Vila Tineretului.

Nu avea probleme de sănătate


Potrivit medicilor de pe ambulanţă, Nicolae M.l nu avea probleme de sănătate. „Colegul lui de cameră spunea că nu era bolnav şi că nu ştie din ce cauză a murit. Pur şi simplu a observat că la un moment dat nu mai răspunde, iar când l-a verificat, el nu mai respira, moment în care am fost solicitaţi la faţa locului”, spune Csilla Jakab, asistentă de la Serviciul de Ambulanţă.

Nu sunt suspiciuni de omor


La câteva minute după ce ambulanţa a sosit la faţa locului, s-a solicitat şi o echipă de criminalişti. „Din primele verificări nu au fost găsite urme de violenţă pe cadavru, astfel încât deocamdată nu există suspiciuni de omor. În cursul zilei se va efectua necropsia şi vom şti mai multe”, a declarat Ana Lăpuşte-Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Muncitorii au rămas deocamdată la Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite