Un deţinut sătmărean şi-a bătut un cui în frunte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 36 de ani a fost operat de urgenţă la Secţia de Neurochirurgie a spitalului din Baia Mare, unde a ajuns cu rana infectată. Şi în stomacul său medicii au găsit cuie şi o bucată dintr-o lamă de ras.

Un deţinut de 36 de ani de la Penitenciarul Satu Mare şi-a bătut un cui în frunte şi a înghiţit alte câteva şi o bucată dintr-o lamă de ras, nemulţumit pentru că i-a fost schimbat regimul de executare a pedepsei. „A fost sancţionat disciplinar fiind transferat de la regimul semi-deschis de detenţie, la cel închis. Deţinutul a fost sancţionat în repetate rânduri“, a explicat Raluca Dimulescu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului.

Operat la Baia Mare

Potrivit unor surse, Ludovic Crăiţar a fost transportat, în cursul zilei de joi, la spitalul din localitate, dar a refuzat ajutorul medicilor sătmăreni. Întrucât starea lui de sănătate se înrăutăţea, Crăiţar a fost transportat de la Satu Mare la Baia Mare. Medicii băimăreni l-au operat, vineri, pe Crăiţar, care a ajuns pe mâna lor cu rana infectată la frunte.
 „Nu a fost o operaţie complicată, iar pacientul va fi externat în zilele următoare“, a declarat, luni, pentru „Adevărul de Seară“, Gheorghe Budulan, medicul chirug care l-a operat pe deţinut. Conducerea Penitenciarului Satu Mare susţine că deţinutul şi-a procurat cuiele dintr-un raft de lemn pe care îl are în celulă.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite