Un cetăţean sârb a decedat în PTF Halmeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de tir sârb a decedat în Punctul de Trecere al Frontierei de la Halmeu chiar înainte de controlul poliţiştilor de frontieră. Incidentul a avut loc aseară în jurul orei 20.40.

Autorităţile vamale au chemat o salvare însă asistenţii nu l-au mai putut salva pe şofer. Un agent de frontieră a observat că şoferului de camion i s-a făcut rău în timp ce aştepta să intre în ţară şi a sunat la ambulanţă. Până să vină salvarea, agenţii i-au acordat primul ajutor. Personalul medical ajuns în scurt timp la faţa locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă şoferul nu a putut fi salvat, la ora 22.00 fiind declarat decesul. Totodată, la faţa locului a sosit şi un echipaj din cadrul IPJ Satu Mare.

Şoferul decedat este un cetăţean sârb de 55 de ani şi era angajat ca şofer la o firmă de transport.  Aseară se afla în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu aşteptând să intre cu automarfarul pe care-l conducea la controlul de frontieră.
Cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea efectuării necropsiei. Patronul firmei la care era angajat cetăţeanul sârb a fost anunţat telefonic despre cele întâmplate, iar azi dimineaţă s-a prezentat la P.T.F. Halmeu în vederea ridicării documentelor şi a automarfarului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite