Un bărbat s-a aruncat în Someș de pe Podul Galben

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Someșul la Podul Galben (foto: arhiva)
Someșul la Podul Galben (foto: arhiva)

Un bărbat s-a aruncat în Someș de pe Podul Tehnologic din Satu Mare. Identitatea bărbatului nu a putut fi stabilită de Poliție. Pompierii au abandonat căutările după trei ore. 

Evenimentul s-a produs azi dimineață, în jurul orei 10.30. Pompierii militari, sesizați telefonic au demarat căutările, navigînd cu barca în aval de pod, pentru a de urma necunoscutului, însă fără succes. Aceștia au abandonat expediția în jurul orei 14, după aproximativ trei ore de căutări, iar echipajele s-au reîntors la bază.
Aurel Ulici, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare a declarat pentru „Adevărul” că informația cu privire la evenimentul de la Podul Golescu a fost anunțată de un sătmărean la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. „Primii la fața locului au fost jandarmii, aveau o patrulă în zonă, dar au spus că n-au găsit nimic când au ajuns la pod. Poliția a luat declarații de la oamenii din zonă. Până în prezent nu am reușit să stabilim identitatea bărbatului și nu știm dacă acesta mai este în viață” a declarat Aurel Ulici.  
Podul Tehnologic (Podul Galben) din Satu Mare este preferatul sinucigașilor locali, din pricina poziționării sale, în zona periferică a orașului și a traficului extrem de scăzut din zonă. Acesta este primul caz de acest fel înregistrat la Satu Mare de la începutul anului.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite