Un băiat din Gherţa a fost muşcat de o vulpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curios din fire un băiat de 15 ani din localitatea Sătmărel şi-a băgat mâna în scorbura unei vulpi şi s-a ales cu o plagă de toată frumuseţea la un deget. Acum, el se află sub tratament internat la secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean.

În seara zilei de miercuri, în jurul orei 22.00, un tânăr de 15 ani din Sătmărel s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe cu o rană la degetul unei mâini provocată de o vulpe. Băiatul a povestit medicilor că şi-a băgat mâna în scorbura animalului iar acesta l-a muşcat. Incidentul s-a petrecut în timp ce băiatul se afla cu oile la păscut în apropiere de pădure. La un moment dat câinii care îl însoţeau au început să latre la scorbura unui copac iar el, curios să vadă ce se întâmplă, şi-a băgat mâna în viziună neştiind la ce se expune. Vulpea din viziună a ripostat şi l-a muşcat de deget după care animalul a dispărut în pădure.  
 
Nu se ştie dacă vulpea era bolnavă
„Nu ştim dacă este vorba de o vulpe cu rabie pentru că animalul nu a fost prins. Băiatul este internat în spital şi primeşte tratament după care va fi vaccinat. Dacă lucrurile merg bine şi nu apar complicaţii el va fi externat în aproximativ o săptămână“, a declarat Lidia Tămaş, medic epidemiolog în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică.  

Citeşte şi:  ALERTĂ! Focar de turbare la Satu Mare

La vânătoare de maidanezi

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite