Un adolescent din Satu Mare a intrat cu maşina într-un stâlp electric. Nu avea permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani, Alexandru I., din localitatea Nadişu Hododului este cercetat de poliţiştii din Tăşnad fiindcă a condus, pe un drum naţional, fără permis auto. Tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp electric.

Poliţiştii au fost anunţaţi că în localitatea Nadișu Hododului a avut loc un accident de circulație. Ajunşi acolo au constat că maşina era condusă de un tânră de 18 ani care nu avea permis de conducere. Acesta se numeşte Alexandru I. şi are domiciliul în Nadișu Hododului. Accidentul a avut los pe strada principal din localitate, tânărul pierzând volanul şi intrând într-un stâlp electric.

În plus, autorizația de circulație provizorie a  autoturismului are termenul de valabilitate expirat la sfârşitul lui august 2012. Tânărul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșiri infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite