Un Land Rover furat, în valoare de 30.000 de lire sterline, a fost descoperit la vama Petea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit la vama Petea un Land Rover furat din Marea Britanie în valoare de 30.000 de lire sterline. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare.

Un cetăţean român este cercetat de poliţiştii de frontieră sătmăreni pentru tăinuire la furt după ce în cursul zilei de ieri a fost prins per aza judeţului Satu Mare în timp ce transporta un Land Rover înmatriculat în Martea Britanie, ce figura ca fiind furat. Autoturismul de lux, având o valoare de aproximativ 30.000 de lire sterline, a fost descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Petea, unde Ciprian B de 35 de ani conducea o autoutilitară cu platformă – ambele înmatriculate în Suceava, pe care transporta autoturismul de lux. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul documentelor pentru autoturismul de transport şi pentru cel transprotat, poliţiştii au descoperit că Land Rover-ul figurează ca fiind furat din Marea Britanie din luna mai 2011. Seria de șasiu poansonată pe mașină era polizată, neputând fi citită, iar seria de motor înscrisă în certificat diferea de cea de pe plăcuța localizată pe blocul motor.
În prezent, onducătorul auto este cercetat acum pentru tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat de polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite