UTIL: Ce găsiţi deschis de sărbători în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autobuzele nu vor circula în prima zi de Paşte şi în dimineaţa zilei de luni. Doar două farmacii vor asigura permanenţa în oraş. Majoritatea hipermarketurilor au program până sâmbătă seara, au închis duminică şi se redeschid luni, în a doua zi de Paşte.

Sătmărenii îşi mai pot face provizii pentru masa de Paşte din hipermarketuri până mâine seară, la ora 19.00. Hipermarketul Real este deschis non-stop până sâmbătă la ora 19.00. La Billa, sătmărenii pot merge la cumpărături până sâmbătă la ora 21.00, în timp ce Kaufland se închide sâmbătă seara la ora 18.00. Duminică, în prima zi de Paşte toate magazinele vor fi închise. A doua zi de Paşte, 25 aprilie, hipermarketurile vor funcționa cu program de weekend, iar în restul zilelor programul de lucru va fi cel obișnuit.

Două farmacii de gardă
Asistența medicală va fi asigurată prin Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, dar și prin liniile de gardă existente pe fiecare secție a spitalului. Activitatea celor două Ambulatorii de specialitate integrate Spitalului de Urgență Satu Mare, respectiv Policlinica nr. 1, din Micro 15, și Policlinica nr. 2, de pe strada Gheorghe Lazăr, este suspendată în zilele de 24 şi 25 aprilie. Programul normal de lucru la cele două ambulatorii va fi reluat marţi, 26 aprilie, de la ora 7.00.
Farmaciile cu program non-stop din municipiul Satu Mare sunt „Botifarm“, situată pe strada Ştefan cel Mare, la numărul 6, şi „Sfânta Maria“, de pe strada Gabriel Georgescu, numărul 36.
Toate oficiile poştale şi subunităţile din județ sunt închise în zilele de 24 și 25 aprilie. Oficiile 1, 5 şi 7 din municipiu sunt deschise sâmbătă până la ora 13.00. Programul de lucru cu publicul va fi reluat de marţi, 26 aprilie.

Fără autobuze în 24 aprilie
Potrivit Transurban, autobuzele nu circulă în prima zi de Paşte, 24 aprilie. În a doua zi de Paşti, luni, 25 aprilie, se reia circulaţia începând cu ora 13.00, după programul de sâmbătă, pe liniile 1, 2, 3, 9, 11, 13, 14 şi 15. Autobuzele Real 1 şi 2 vor circula după programul zilelor lucrătoare, începând cu ora 7.00. Programul obişnuit se reia de marţi, 26 aprilie. Programul poate fi consultat și pe site-ul www.transurbansatumare.ro.
Chioşcurile de bilete sunt închise în prima şi a doua zi de Paşte, iar din data de 26 aprilie acestea vor funcţiona cu program normal, între orele 6.00 şi 22.00.

Cifre: 2 farmacii au program permanent de sărbători în municipiul Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite