UPDATE: Vârstnica din Ardud dispărută de acasă nu a fost găsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii sătmăreni au încheiat pe ziua de azi căutările desfăşurate la Ardud în cazul femeii de 78 de ani care a dispărut de acasă în data de 21 iunie. Rudeniile femeii nu au renunţat la căutări.

Citeşte şi: Satu Mare: Bătrână dispărută fără urmă

„Am periat mai bine de patru ore toate împrejurimile canalului Homorod, zonă unde speram să o găsim pe Margareta Coţ, însă fără rezultat. Au rămas rudele şi vecinii să mai caute în zonă şi să se intereseze şi la alte rude din alte comune dacă nu cumva femeia e acolo. Aparţinătorii spun că în ultima perioada femeia îşi pierdea des memoria şi că aceasta a mai lipsit de acasă însă doar preţ de câteva ore, de fiecare dată revenind la domiciliu“, a precizat Viorel Variu, şeful poliţiei oraşului Ardud.

Poliţiştii sătmăreni au făcut publice semnalmentele femeii iar cei care pot da detalii despre Margareta Coţ sunt rugaţi să sune la 112. Aceasta are o înălţime de 1,65 m, aproximativ 80 kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi albaştri, faţa ovală. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pulover de culoare maro, pantaloni de culoare verde închis, iar în picioare purta o pereche de papuci de casă din catifea de culoare maro.

Persoanele care pot oferi detalii legate de acest caz sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie sau să sune la 112.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite