Satu Mare: Tunurile imobiliare ale primarului de Căuaş - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Tunurile imobiliare ale primarului de Căuaş - revista presei locale
Satu Mare: Tunurile imobiliare ale primarului de Căuaş - revista presei locale

Sediul Primariei a fost răscumparat de la un moştenitor misterios din Budapesta cu suma de 120.000 de euro, iar pentru gradiniţa din Ghenci s-a plătit cu 35.000 de lei mai mult decât a cerut proprietarul, scrie Gazete de Nord Vest.


În ultimii doi ani, la iniţiativa primarului Ioan Todoran, Primăria Căuaş a efectuat două achiziţii de imobile asupra cărora planează mari semne de întrebare. Pentru a nu fi evacuată din sediu, Primaria l-a răscumparat cu suma de 120.000 de euro, după ce a fost retrocedat unui moştenitor misterios din Budapesta. Pentru mediul rural, preţul este enorm, cu aceasta suma putând fi cumparate cele mai luxoase vile din oraşul Carei, ba chiar şi din municipiul Satu Mare. În cazul gradiniţei din satul Ghenci, după negocieri îndelungate, Primăria a ajuns să plătească cu 35.000 de lei mai mult decât cerea proprietarul. De asemenea, primarul Todoran şi secretarul comunei, Loredana Mocan, după ce au pus ochii pe două spaţii comerciale, au refuzat în mod abuziv să prelungească contractele de inchiriere cu firmele care funcţionează de ani întregi în spaţiile respective, scrie Gazeta de Nord-Vest.


În Satu Mare, 5 asociaţii de pensionari s-au unificat


În Sala mică a Casei de cultură a sindicatelor a avut loc Adunarea Generală a organizaţiilor şi filialelor asociaţiilor de pensionari din judeţ.

Scopul principal al întâlnirii a fost realizarea, în jurul Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor (AJP) condusă de Mircea Marian, a unei asociaţii judeţene puternice. La întâlnire au participat aproximativ 90-100 de pensionari, între care şi preşedinţii organizaţiilor şi filialelor care au decis să încheie cu AJP Protocoale de colaborare, şi anume Organizaţia Persoanelor Vârstnice 3 PDL (OPV 3 PDL), Filiala asociaţiei pensionarilor CFR “Unirea”,  Filiala asociaţiei cadrelor militare în rezervă şi retragere şi Filiala Asociaţiei Veteranilor, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite