Tudor Toduţ vrea să cucerească România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătmăreanul a luat marele premiu la competiţia „Ursuleţul de Aur 2011”. Tânărul de numai 17 ani şi-a plănuit să câştige toate competiţiile muzicale importante din ţară.

2011 este un an bun pentru Tudor Toduţ, supranumit „Bon Jovi de România“. A făcut furori la „Românii au talent”, ajungând în semifinală, după care, pe plan local şi regional, a participat la numeroase concursuri, pe majoritatea câştigându-le detaşat.
Cel mai recent eveniment la care a participat tânărul este „Ursuleţul de aur”, în Baia Mare, ediţia cu numărul 28, la care au concurat 152 de tineri artişti, interpreţi de muzică uşoară din toată ţara, printre care şi patru sătmăreni. Tinerii s-au întrecut la categorii împărţite în funcţie de clasele în care învaţă la şcoală (I-IV, V-VIII şi IX-XII), iar la finalul concursului juriul a împărţit a acordat şi un mare premiu, celui mai bun tânăr artist român, care i-a revenit lui Tudor Toduţ.
„M-am simţit extraordinar la acest concurs. A fost mai aproape de casa mea, dar totuşi de talie naţională, aşa că pot spune liniştit că m-am simţit în «apele mele». Desigur a fost diferit faţă de «Românii au talent», însă mi-a plăcut mai mult. A fost altfel şi publicul, şi juriul”, spune Tudor.
Participă la preselecţia X-Factor
Pe viitor, el şi-a propus să câştige cât mai multe competiţii de acest gen şi nu numai. „Am mari planuri. Voi participa la sfârşitul lunii la preselecţia X-Factor de la Timişoara, unde mi-am propus să cânt «Living on a Prayer», de Bon Jovi. Sper să intru în competiţie şi să ajung cel puţin în semifinală”, continuă sătmăreanul.
În ceea ce priveşte dorinţele micului Bon Jovi, el se axează acum pe formarea vocii şi pe studiul individual. Spune că de la „Românii au talent“ şi până la „Ursuleţul de aur“ a evoluat mult, ceea ce i s-a confirmat din mai multe părţi.
Următorul pas în cariera lui de muzician este să câştige şi marele premiu de la „Delfinul de aur”, concurs ce se va desfăşura la începutul lunii iulie la Năvodari. Aici se vor întrece cei mai buni 30 de muzicieni de la concursul desfăşurat la Baia Mare în acest weekend.
Rampă de lansare
La Festivalul „Ursuleţul de Aur“ au concurat până acum peste 5.000 de copii, printre care s-au numărat şi nume celebre, cum ar fi Narcisa Suciu, Paula Seling, Elena Gheorghe etc. Concursul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Baia Mare, sâmbătă, iar Gala Laureaţilor s-a desfăşurat duminică, la Gold Plaza.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite