Tudor Toduţ a câştigat "Let's show it!" Satu Mare 2011 (Foto & Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece tinere talente s-au trecut ieri după-masa la concursul „Let’s show it!” Satu Mare 2011. Concurenţii s-au prezentat cu dansuri de balet, street dance şi breakdance, Michael Jackson, dar şi dans de societate impresionant. Printre stilurile de muzică interpretate se numără rockul, opera şi pop-rock.

Zece tineri talentaţi de la 11 la 35 de ani, şi-au demonstrat ieri talentul în muzică şi dans. Concurenţii „Let’s show it!” Satu Mare s-au întrecut la Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în cadrul unui spectacol-concurs. Competiţia a adunat o mână de oameni talentaţi în diferite stiluri de dans şi muzică. De la operă la rock, de la balet la street dance, concurenţii şi-au demonstrat talentul în faţa unui juriu specialziat, dar şi în faţa publicului restrâns.

image

Cei mai talentaţi s-au dovedit a fi Jon bon Jovi de Sătmar, Tudor Toduţ de 16 ani de la emisiunea Românii au talent, respectiv cuplul format din Roxana Ştefanca şi Lucian Pantiş, care au pregătit dans de societate, ambele numere de concurs fiind apreciate la 49 de puncte. Astfel, cei trei au fost provocaţi să improvizeze atât dansul, cât şi muzica într-un minut pentru a convigne publicul.

image

Cele mai multe aplauze le-a primit solistul Tudor Toduţ, devenind astfel câştigătorul absolut al concursului. „Mă bucur nespus de mult că am putut participa la acest concurs. Desigur nu se poate comapra cu o competiţie gen „Românii au talent”, însă, sincer să fiu, aici m-am simţit mult mai bine, deoarece sunt acasă şi publicul a fost 100% sătmărean”, mărturiseşte tânărul.

image

La egalitate de puncte s-au clasat şi Roxana Ştefanca cu Lucian Pantiş, doi dansatori excepţionali, care dansează de 6 ani şi formează un cuplu pe ringul de dans de mai bine de doi ani şi jumătate. Ei s-au clasat pe locul II, urmaţi de Iulian Terţan pe locul III şi Dorothea Maior, de 11 ani, pe locul IV la doar un punct diferenţă de podium. Tânăra dansează balet de patru ani, iar aseară s-a prezentat cu un număr improvizat 100%, asta din cauza defecţiunilor tehnice ivite în ultimul moment. Cu toate acestea, micuţa s-a descurcat extraordinar, iar aplauzele nu au întârziat să apară.

image

Primii trei clasaţi au primit mici atenţii din partea organziatorilor Centrul Cultural G.M. Zamfirescu şi Asociaţia Crazy Hobbies, respectiv pe viitor ei vor fi promovaţi la evenimentele şi concursurile unde participă anual centrul Zamfirescu.
„Deja avem planuri mari cu Tudor. Îl vom înscrie într-un concurs intitulat „Carpathia”, organziat anual la Rzseszow, Polonia. Vom începe promovarea lui, dar şi a celorlalţi câştigători”, spune Maria Magdalena Matei, referentul Centrului G.M. Zamfirescu.

VEZI AICI VIDEO DE LA CONCURS

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite