Tudor Toduț, Jon Bon Jovi de Sătmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 16 ani a impresionat juriul showului „Românii au talent“ cu piesa „It`s my life“, una dintre cele mai cunoscute ale starului american. Tudor Toduţ, care seamănă la voce şi la înfăţişare cu Jon Bon Jovi, a devenit o mică vedetă printre sătmăreni.

Nu a cântat niciodată pe scena unui festival sau concurs și nici în fața unui juriu. Fără experiență în ale cântatului, sătmăreanul Tudor Toduț, a simţit vineri gustul succesului pe scena showului „Românii au talent“.

Adolescentul, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Mihai Eminescu“ din Satu Mare, a impresionat atât publicul, cât și pe cei trei jurați, Mihai Petre, Andra și Andi Moiescu. Asemănarea, atât din punct de vedere fizic, cât mai ales din punct de vedere al timbrului vocal, dar și interpretarea impecabilă a melodiei „It`s my life“ l-au calificat pe Tudor în etapa următoare a showului, obținând trei de „da“ din partea juriului.

„Nu eram conștient de asemănare. La prima preselecție am pregătit o piesă de la un cu totul alt artist. Juriul anonim mi-a recomandat să cant o piesă de la Bon Jovi. De atunci, multe persoane au remarcat asemănarea“, povestește Tudor Toduț.

Calificat, cu 3 „X“

 Înainte să primească cele trei răspunsuri afirmative, care l-au calificau în faza următoare a competiției, sătmăreanul a avut parte și de trei „X“, crezând pentru o clipă că totul s-a terminat pentru el.

„Trebuia să pregătim două minute, iar piesa avea patru. Am auzit un X, al doilea X, iar la al treilea am crezut că totul s-a terminat. Vroiau însă doar să-mi oprească momentul, care era prea lung. Pe urmă am primit aprecieri din partea juriului. Am fost foarte emoționat. Nu știam ce mi se întâmplă“, rememorează Tudor.

Reușita sătmăreanului este cu atât mai mare, cu cât Tudor nu mai cântase pe o scenă atât de mare și nici în fața unui juriu. Apariția cu success din showul „Românii au talent” l-a transformat pe Tudor într-o mică vedetă: este recunoscut pe stradă, iar oamenii îl felicită.

„Mă oprește lumea pe stradă. Sunt oameni care-mi zic <te-am văzut la televizor>, alții mă felicită, iar alții se uită lung. Vineri pe FaceBook aveam 600 de prieeni, iar după show m-au adăugat alți 600. Nu credeam că 30 de secunde la televizor, te pot face atât de cunoscut”, mai spune Tudor Toduț.

A luat ore de coregrafie

Pentru următoarea etapă a competiției, Tudor a început déjà pregătirile și va interpreta tot o melodie de la Bon Jovi. Pentru a compensa punctele slabe din prima participare, Tudor a luat câteva ore de coregrafie.

„Am evoluat mult în ultimele luni. Am luat ore de canto, de coregrafie. În plus am câștigat și experiență de scenă în trupa Kramsel, al cărui membru am devenit imediat după participarea la <Românii au talent>”.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite