Trupa ‘’Yesterdays’’ din Cluj concertează duminică la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va incepe la ora 20.00
Concertul va incepe la ora 20.00

Concert de zile mari, duminică la Carei. Trupa  ‘’Yesterdays’’ din Cluj va susţine un concert iar cei prezenţi vor avea ocazia să asculte atât piese de pe primul album al trupei cât şi cântece de pe viitorul album al clujenilor.   

Evenimentul este organizat de către Centrul Cultural din Carei şi Fundatia Say Yes. Trupa ‘’Yesterdays’’ vine din Cluj Napoca şi are în componenţă muzicieni de excepţie: Enyedi Zsolt – clape, Bogati Bokor Akos – chitară, Csergo Domoks – tobe, Kolumban Zoltan – bass. La concert, care va dura aproximativ 100 de minute, vor fi prezenţi şi doi muzicieni care colaborează cu trupa în ultima perioadă, pentru a întregii soundul trupei. Repertoriul este unul extrem de variat şi de complex, concertul cuprinzând piese proprii în limbile engleză şi maghiară, într-un stil care îmbină perfect muzica pop cu rockul clasic şi jazzul modern.

Formaţia “Yesterdays’’ a susţinut concerte importante în ţară şi în străinătate, fiind apreciată pentru originalitatea de care da dovadă în conceperea şi interpretarea muzicală. A editat un album în anul 2006 (Holdfénykert), care, un an mai târziu, a fost reeditat în Franţa.
 Concertul din Carei va începe la ora 20.00 şi se va desfăşura la Casa Comunitară Sfântul Ladislau. Preţul unui bilet este de 10 lei.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite