Trei georgieni au vrut să treacă pe fâşia verde în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei cetăţeni georgieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră sătmăreni în timp ce încercau să treacă frontiera ilegal din România spre Ungaria pe fâşia verde. Cei trei au vrut să ajungă la muncă în Germania.

Trei bărbaţi din Georgia au vrut să treacă frontiera ilegal din România spre Ungaria în zona PTF Berveni, pe fâşia verde. Cei trei au fost conduşi la Sectorul PTF Berveni pentru clarificarea situaţiei, unde au declarat poliţiştilor că nu aveau vize valabile pentru a călători, motiv pentru care au încercat să treacă frontiera ilegal. Bărbaţii au fost prinşi ieri după-masa, în jurul orei 15.00, în timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat poliţiştilor.
În urma primelor verificări poliţiştii au aflat că bărbaţii, având vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani, sunt georgieni de origine şi că scopul infracţiunii săvârşite a fost să ajungă la muncă în Germania.
Ei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la ieşirea din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite