Trei accidente mortale în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentele s-au petrecut pe raza judeţului
Accidentele s-au petrecut pe raza judeţului

Poliţiştii sătmăreni  au avut parte de un weekend aglomerat în ceea ce priveşte activitatea rutieră. Trei persoane şi-au pierdut viaţa pe drumurile judeţene din judeţ. În majoritatea cazurilor, pietonii neatenţi  au fost principalii vinovaţi în producerea accidentelor mortale.

Primul accident a avut loc vineri după-amiază, în localitatea Iojib, unde şoferul unui autoturism a accidentat mortal un biciclist. Conform poliţiştilor, Ionel Vasile, de 33 de ani, conducând imprudent l-a accidentat mortal pe Ştefan Dan, de 41 de ani, care se deplasa în aceiaşi direcţie cu autoturismul. Cercetările în acest caz continuă, de anchetă ocupându-se Serviciul Rutier Satu Mare.

Doi pietoni au fost accidentaţi mortal

Un alt accident grav de circulaţie s-a petrecut vineri seara, în afara localităţii Oraşu Nou. Băimăreanul, Gheorghe M., de 40 de ani l-a accidentat mortal pe Valeriu Dezideriu, de   57 de ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. Cel de-al treilea accident s-a petrecut în localitatea Petreşti, iar în acest caz, Tiberiu C., de 66 de ani, s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului a rezultat desesul pietonului.
Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Carei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite