Satu Mare: Trafic blocat ieri în intersecţia Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Trafic blocat ieri în intersecţia Transilvania
Satu Mare: Trafic blocat ieri în intersecţia Transilvania

Lucrările de refacere a trotuarului pe strada Mihai Viteazu au creat ieri un adevărat haos în traficul din intersecţia Transilvania.


Pentru că reprezentanţii unei firme de construcţii din Zalău, Drum Construct, au închis temporar ieri circulaţia pe străzile Mihai Viteazu şi Eugen Lovinescu, în cel mai aglomerat interval al zilei, coloane de maşini au rămas blocate minute în şir în mijlocul intersecţiei. “ Poate au fost cel mult trei ore în total care am fost nevoiţi să închidem traficul, s-a creat într-adevăr o aglomerare în intersecţia Transilvania, dar a fost doar o restricţie temporară pentru care avem autorizaţie”, afirmă Toader Stâncel, consilier în cadrul Administraţiei Domeniului Public al Primăriei Satu Mare. Acesta mai  afirmat că închiderea temporară a două dintre cele mai traficate artere centrale a fost absoult necesară pentru ca utilajele firmei de construcţii să poată transporta betonul asfaltic pe porţiunile de trotuar aflate în lucru.

Lucrări de 1 milion de lei
Termenul de finalizare a  lucrărilor de refacere a trotuarului de pe partea dreaptă a străzii Mihai Viteazu, până la Liceul Kolcsey este de vineri 11 septembrie.” În 20 august s-a început refacerea a 10 mii de metri pătraţi de trotuar în tot oraşul, lucrările fiind în valoare de circa 1 milion de lei”, mai spune Toader Stâncel.  Până vineri mai sunt posibile şi alte închideri temporare a traficului pe strada Mihai Viteazu.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite