Tragedie în noaptea Învierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Cadavrele victimelor au fost transportate la morga Spitalului Judeţean Satu Mare
Cadavrele victimelor au fost transportate la morga Spitalului Judeţean Satu Mare

Două persoane şi-au pierdut viaţa cu câteva ore înainte de slujba de Inviere. Un bărbat de 21 de ani a accidentat mortal un altul de 55 de ani, sâmbătă noaptea, sub pasajul de cale ferată din Cartierul Soarelui. Cele două persoane au murit pe loc, iar a treia a fost transportată la spital.

Conform anchetei poliţiştilor, Nemeth Gabor de 55 ani a traversat în fugă pasajul de sub calea ferată fără a observa motociclistul care venea în viteză. Impactul a fost mortal. Elisei Farcău, de 21 de ani a decedat la câteva minute după producerea accidentului, iar bărbatul de 55 de ani şi-a dat suflarea pe loc.


Rudele priveau înmărmurite de pe margine. Fiica bărbatului de 55 de ani, în stare de şoc, a declarat că şi-a văzut tatăl proiectat pe marginea drumului. „A venit în fugă la maşină, unde l-am aşteptat. Nu a văzut motociclistul“, a declarat Nemeth Orsolya, 22 ani, fiica unuia dintre victime.
Cea de-a treia victimă, aflată pe motocicletă a ajuns în stare gravă la spital, însă, conform medicilor, starea ei este stabilă. Brădean Carina, de 16 ani a suferit răni grave în urma impactului. Tânărul de 21 de ani, angajat la o benzinărie din muncipiu a ieşit din tură în dimineaţa zilei de sâmbătă.
În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că vinovat este bărbatul de 55 de ani care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite