Tragedie/Fostul educator al Penitenciarului s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anamaria Stoia a fost găsită fără suflare, ieri pe malul Someșului. Tânăra de 28 de ani avea probleme de sănătate, în ultima perioadă fiind internată în mai multe spitale.

Anamaria Stoia s-a angajat în anul 2007 la Penitenciarul Satu Mare pe post de educator, în cadrul compartimentului de reeducare. În 2008, pentru câteva luni, ea s-a ocupat şi de relația cu mass-media.


Foștii colegi sunt șocați de vestea morții tinerei. „A fost o persoană deosebită. Chiar dacă în martie a plecat din cadrul Penitenciarului, ea a rămas tot colega noastră“, a declarat Raluca Dimulescu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Satu Mare.
Tatăl victimei este preot în cadrul aceleiași instituții. Nicolae Stoia este foarte apreciat de personalul Penitenciarului, asta datorită muncii pe care o prestează în interiorul instituției. Recent, el și-a lansat a cincea carte „Întâmpinarea luminii“.

Găsită moartă pe malul Someșului

Tânăra de 28 de ani a fugit alaltăieri de acasă, aceasta fiind găsită ieri decedată pe malul Someșului, aproape de Podul Galben. Surse din poliție au confirmat că tânăra s-a sinucis, neexistând suspiciuni de omor. Se pare că tânăra a fost găsită cu gâtul tăiat, conform unor surse din cadrul Spitalului Județean. Corpul acesteia a fost depus la morga Spitalului, unde i s-a și efectuat necropsia.

image


Un prieten al tinerei susține că Anamaria avea probleme de sănătate. „A căzut într-o depresie severă, știu că a fost internată de mai multe ori în spitale, atât la Cluj, cât și la Satu Mare“, a declarat acesta.
El a mai spus că, de curând, tânăra s-a pensionat de boală. „Cred că stresul de la muncă a împins-o spre acest gest extrem. Sunt șocat și eu, nu îmi vine să cred. Era o persoană foarte sociabilă, dar cred că nu a mai putut face față“, a declarat un prieten.
Poliția și rudele tinerei nu vor să comenteze gestul extrem al fetei. „Familia ne-a interzis să mediatizăm cazul“, a declarat Alin Popdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Citat
Sunt șocat și eu, nu îmi vine să cred. Era o persoană foarte sociabilă, dar cred că nu a mai putut face față
, prietenul tinerei


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite