Titi Aur face show la Opel Drag Racing!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai apreciat pilot din România, Titi Aur, va fi prezent în prima zi a evenimentului de la Satu Mare. Multiplul campion va prezenta un spectacol inedit de rally şi derapaj controlat în 3 iulie, la Aeroportul Internaţional din Satu Mare.

Opel Drag Racing îl aduce, în premieră la Satu Mare, pe multiplul campion naţional la rally, Constantin „Titi” Aur. Cel mai titrat sportiv român din domeniul automobilistic va fi cel de-al doilea invitat cu totul special al evenimentului ce se va desfăşura pe pista Aeroportului Internaţional din Satu Mare, între 3 şi 4 iulie. Primul invitat special al show-ului este Gerd Habermann Team, cel supranumit „king of fire“. 

Demonstraţii de derapaj

 La Satu Mare, Titi Aur şi copilotul său, Borbély Károly, vor face o serie de demonstraţii de derapaj controlat şi spectacol de rally în „Arena de acţiune“ special amenajată pe aeroport.

 Titi Aur, care este şi deţinătorul celei mai cunoscute şcoli de conducere defensivă şi pilotaj din ţară, nu vine cu mâna goală. La Satu Mare,  el va pilota celebra sa maşină de concurs, Mitsubishi Lancer Evo 9, ce valorează 200.000 de euro. Aceasta face parte din categoria N la rallyuri, are tracţiune integrală – fiind astfel posibil virajul ultra rapid, un motor 2.0 turbo şi din poziţia de staţionare accelerează de la 0 la 100 km/h în foarte scurt timp, chiar sub 4 secunde.

Drift show, streetfighter şi drift taxi

Pentru iubitorii motocicletelor, tot în premieră, va fi prezent şi campionul mondial GO Fast şi multiplul campion la streetfighter şi cascadorie maghiar, Herczeg Balázs, din Ungaria. Balázs, cunoscut mai ales sub numele „Trógermókus“, va aduce la Satu Mare o Honda CBR 600RR 2010, Mókus edition, pe care va face mai multe demonstraţii. Pe lângă cascadoriile lui Mókus, vor avea parte de senzaţii tari şi iubitorii motocicletelor, fiind aduse şi cele mai rapide motoare supersrteet and competition din Europa.
Un alt invitat special va fi Radák János, cunoscut sub numele de Radír. Radák şi echipa sa de drift vor face demonstraţii inedite în Drift Arena şi le vor oferi posibilitatea celor mai curajoşi spectatori de a încerca drift taxi-ul.
Radír va fi prezent pe pista sătmăreană în ambele zile ale evenimentului, după-masa.

Casetă: Poftiţi şi vă înscrieţi!

Pentru cei interesaţi să participe la concursurile de accelerare, la categoria OPEN – destinat tuturor şoferilor - taxa de participare este de 75 lei. La Cupa Satu Mare, taxa de participare este de 50 de lei, iar la Cupa Opel, unde participarea le este permisă doar celor cu autoturisme de această marcă, nu se percepe vreo taxă.

Cifră:
200.000 de euro costă maşina pe care o pilotează Titi Aur

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite