Traficanţi de ţigări reţinuţi cu focuri de armă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru reţinerea traficanţilor, care nu s-au supus somaţiilor verbale, poliţiştii de frontieră au tras un foc de avertisment în plan vertical.Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată de vameşi şi poliţişti de frontieră, valoarea ţigaretelor ajungând la suma de 30.000 de euro.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Azi noapte în jurul orei 00.00, poliţiştii de frontieră de la Negrești au surprins două persoane, cu un atelaj hipo cu doi cai, în care se aflau mai multe colete voluminoase ambalate în folie neagră. La un control amănunțit s-a constatat că în colete se găseau 30 de baxuri de ţigări. Căruța aparținea soților Irina R., 38 de ani şi Petru R., 40 de ani, din Târşolţ, cei doi fiind conduși la sediul Sectorului P.F. Negreşti Oaş pentru verificări.

La câțiva metri distanță de locul unde au fost surprinși cei doi soți, polițiștii de frontieră au mai observat un bărbat pe care l-au somat verbal însă aceasta nu s-a supus, moment polițiștii au tras un foc de armă în plan vertical. Din cauza terenului accidentat şi a întunericului, bărbatul a reuşit să scape. Poliţiştii de frontieră au mai descoperit la aproximativ 500 metri de frontieră, 30 baxuri de ţigări ambalate în folie neagră. În urma inventarierii coletelor, s-a constat că este vorba, în total, de 60 de baxuri cu țigări, 30.000 de pachete marca Jin LING, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de aproximativ 30.000 euro. Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru complicitate la contrabandă. Cercetările sunt continuate de politiștii de frontieră sub îndrumarea procurorilor DIICOT.



Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite