Teatru şi prezentare de modă la Târgul de Nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua ediţie a târgului de nunţi Art Mariage, organizat de MP Public Relations şi Teatrul de Nord Satu Mare, pregăteşte sătmărenilor un eveniment de excepţie. Spectacolul, desfăşurat în acest weekend, îmbină prezentări de rochii de mireasă cu piesa de teatru “Casa Bernardei Alba”.


La parada rochiilor de mireasă participă mai multe case de modă, magazine, saloane de profil, dar şi creaţii ale unor tineri designeri.
Pe lângă modele profesioniste, creaţiile vestimentare vor fi îmbrăcate şi de actriţe ale Teatrului de Nord. „Deschiderea târgului de nunţi a avut loc astăzi, de la orele 14.00, la Muzeul de Artă şi va putea fi vizitat până duminică, la orele 18.00, oră la care pe scena Teatrului de Nord actriţele vor prezenta rochii de mireasă“, a declarat Carmen Frăţilă, reprezentant MP Public Relations.
Cele 17 firme de specialitate din Satu Mare, Oradea, Baia Mare şi Carei vor expune produse dedicate nunţilor pe toată perioada târgului. Totodată, sătmărenii pot participa şi la o tombolă.

Miri pentru o zi

Pentru că duminică se sărbătoreşte şi Valentine`s Day, organizatorii mai pregătesc o surpriză sătmărenilor: vor oficia nunţi pentru o zi. „Cuplurile care vor să se căsătorească trebuie să se înscrie în timpul târgului, iar oficierea se face duminică, începând cu orele 10.00“, a mai spus Carmen Frăţilă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite