Ţeapă la spălătorie de la Preşedinţie – revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarele de azi scriu despre Administraţia Prezidenţială care nu a achitat spălatul efectuat la maşinile din escorta preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia vizitelor din octombrie 2008 şi mai 2009 în judetul Satu Mare şi despre investiţiile importante discutate la şedinda de consiliu.

Administraţia Prezidenţială a rămas datoare la o spălătorie auto cu 312 lei. Asta după ce în octombrie 2008 şi în mai 2009 autoturismele din convoiul prezidenţial au fost spălate la Satu Mare. Fostul şef al SPP Satu Mare, colonelul Petre Caba, aflat acum în rezervă, s-a ocupat atunci de această parte a protocolului prezidenţial. Contactat telefonic acesta a afirmat că Instituţia Prefectului trebuia să plătească spălarea autovehiculelor din convoiul prezidenţial. Se pare că Administraţia Prezidentiala mai are datorii şi la o altă spălătorie auto, situata pe Bulevardul Cloşca, scrie Gazeta de Nord Vest.

În sfârșit, are și Satu Mare șapte investiții importante

Marți, de la ora 14, în Sala Consiliului local  Satu Mare a avut loc ședința extraordinară a acestuia ce a avut pe Ordinea de zi 15 proiecte.
În fapt, 14 dintre ele au fost proiecte de hotărâre componente a celui cu numărul 1 denumit “Aprobarea Planului Integrat de Dezvoltare a municipiului Satu Mare, pol de dezvoltare urbană”, sau altfel spus Plan Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU).
Președintele de ședință, Veres Norbert Andras, n-a trebuit să insiste în a-și îndemna colegii să fie operativi, deoarece aceștia au intervenit foarte rar în procesul de vot, fapt ce a făcut ca toată întâlnirea să dureze 45 de minute. Motivul a fost acela că, deși a fost vorba despre o investiție de 10,98 milioane euro, toate detaliile au fost temeinic studiate și însușite de către toți consilierii înaintea ședinței.
De fapt, așa ar trebui să se întâmple în toate ședințele, proiectele să fie studiate și dezbătute în comisii, iar în plen să se voteze – pro sau contra – operativ și fără multe discuții, făcute numai de dragul unora dintre dânșii de a se vedea la TV. De la dezbateri au lipsit consilierii UDMR: dr. Lang Ladislau, Nagy Szabolcs, Sücs Peter și Turos Lorand și PDL, Rodica Popdan, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite