Taxa de parcare prin SMS se poate plăti din toate cele trei reţele de telefonie mobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul de plata a parcării prin SMS a fost introdus la Satu Mare anul trecut/foto: Arhiva
Sistemul de plata a parcării prin SMS a fost introdus la Satu Mare anul trecut/foto: Arhiva

Preţul unui SMS este de 0,5 euro + TVA şi este valabil pentru 60 minute de parcare. Numărul de înmatriculare al maşinii se trimite de pe orice tip de telefon mobil, din cele trei reţele , prin SMS la numărul  7417.

Începând de astăzi, taxa de parcare în municipiul Satu Mare se poate plăti, prin SMS, de pe orice tip de telefon mobil, din toate cele trei mari reţele de telefonie mobilă. Trimiteţi prin SMS numărul de înmatriculare al maşinii pe care o parcaţi (exemplu: SM01ABC) la numărul 7417. Veţi primi prin SMS răspunsul de confirmare: "Aţi plătit parcarea pentru maşina ... (exemplu: SM01ABC) pentru 60 de minute în municipiul Satu Mare. Plata expiră la ... (exemplu: 01/06/2012 12:30:00)". De asemenea, taxa de parcare se poate plăti şi prin intermediul telefoanelor iPhone sau cu platformă Android, cu ajutorul aplicaţiei SMS Parking. Aplicaţia reţine numărul maşinii dumneavostră şi trimite automat SMS-ul prin care se achita taxa de parcare, fără să trebuiască să scrieţi efectiv mesajul.
Sistemul de plata a parcării prin SMS a fost introdus la Satu Mare anul trecut. Până astăzi, metoda era disponibilă doar pentru utilizatorii a două reţele de telefonie mobilă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite