Târg de vacanțe weekendul viitor la Satu Mare
0
Cea de-a III-a Ediţie a „Târgului Internaţional de Vacanţe şi Călătorii - Holiday & Travel EXPO - Satu Mare 2010“ se va desfăşura în perioada 07 - 09 mai în Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare. Zeci de operatori din domeniul turistic le vor oferi sătmărenilor destinații estivale la prețuri promoționale.
Potrivit organizatorilor,„Showtime Entertainment Factory“, la eveniment vor participa reprezentanţii agenţiilor de turism şi tour-operatorilor,hotelurilor şi companiilor hoteliere, staţiunilor turistice, asociaţiilor profesionale din turism, complexelor balneare şi turistice, companiilor de transport aerian, publicaţiilorde specialitate, reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie şi practică profesională, precumşi reprezentanţi ai băncilor şi ale companiilor de asigurări.
Premii pentru vizitatori
Vizitatorii expoziţiei vor putea participa la o Tombolă cu premii substanţiale constând în weekend-uri wellness, bilete de intrare la aquaparc-urile din Ungaria, precum şi pachete de înfrumuseţare. De asemenea, acei vizitatori care îşi vor cumpăra pachetele pentru vacanţă în timpul târgului Holiday & Travel EXPO - Satu Mare 2010 vor beneficia dereduceri substanţiale, promit expozanţii.
Concurs de gătit în Piața 25 Octombrie
Un alt eveniment inedit va avea loc pe perioada desfășurării târgului de vacanțe, și anume, un concurs de gătit în aer liber ce va avea loc în data de 8 mai, pe Platoul din P-ţa 25 Octombrie. Organizatorii aşteaptă echipe formate din 3-5 membri până la data de 05 mai 2010, înscrierile se fac la numărul de telefon 0261 710 871, sau fax 0261 710 871 sau pe e-mail la office@showtimefactory.ro. Scopul
acestui concurs este promovarea mâncărurilor tradiţionale care se gătesc la
foc în aer liber.
Jurizare:
- echipele participante vor pune la dispoziţia membrilor juriului câte o porţie (aprox. 200 gr.)
de mâncare care va fi pusă în farfuria deja inscripţionată cu numele echipei
- jurizarea mâncărurilor porneşte odată cu procesul de preparare
- juriul punctează: - echipa (echipament de lucru, organizare, dispoziţie)
- metoda de lucru,
- amenajarea spaţiului de lucru,
- gustul mâncării,
- decorarea mesei,
- prezentarea meniului şi servirea mâncării.
- notele acordate vor fi între 0 şi 10.
Premii:
- premiul cel mare (ceaun & grill) - două weekend-uri wellness în Ungaria pentru 2 persoane
- premii speciale pentru - cea mai «uniformă» echipă
- cea mai frumoasă servire
- cea mai «pregătită» echipă
Taxa de participare: o sticlă de vin roşu şi una de vin alb (vor fi desfăcute după concurs).După terminarea concursului, mâncarea rămasă poate fi consumată de echipele participante şi invitaţii acestora, neexistând posibilitatea comercializării către public.