Târg de vacanţe şi concurs de gătit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de firme din România şi Ungaria expun până duminică la „Holiday&Travel Expo”. Pe lângă expoziţie, bucătarii pricepuţi pot participa la primul concurs de gătit în aer liber din acest an.

Târgul de vacanţe şi călătorii „Holiday&Travel Expo” a ajuns la cea de-a treia ediţie. Manifestarea se va desfăşura, ca şi primele două ediţii, la Casa de Cultură a Sindicatelor în perioada 7-9 mai. Noutatea din acest an este un concurs de gătit în aer liber.
La expoziţie participă agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri, staţiuni balneoclimaterice şi turistice, asociaţii profesionale de turism, precum şi companii din alte domenii: bancar, educaţional etc.
Târgul a început azi şi se va încheia duminică. Expoziţia a debutat cu prezentarea expozanţilor, iar de mâine încep programele complementare. Sâmbătă, bucătarii amatori, dar şi profesionişti, pot participa în echipe a câte 3-5 persoane la concursul de gătit în aer liber. Duminică, cu ocazia Zilei Europei, tot pe platoul 25 Octombrie se organizează un concurs de desene pe asfalt pentru copii. Tot sâmbătă şi duminică se va organiza şi „Împărăţia copiilor”, organizatorii punând la dispoziţia celor mici tobogane, pictură pe faţă şi concurs de maşinuţe cu telecomandă.
În paralel cu aceste activităţi, publicul are acces permanent la expoziţie, iar cei mai norocoşi pot câştiga la tombolă premii substanţiale, constând în vacanţe.

Concurs de gătit în aer liber


Sâmbătă, de la ora 9.30 până la ora 11.00, echipe formate din câte 3-5 persoane se vor pregăti pentru concursul de gătit în aer liber, iar între orele 11.00 şi 15.00 aceştia vor găti după reţete proprii. După ora 15.00 va avea loc degustarea, jurizarea şi premierea echipelor.
Echipele care se înscriu în concurs trebuie să îşi asigure ceaunul, suportul pentru acesta, lemnele de foc, carnea şi alte îngrediente, masa şi scaunele, decoraţiunile şi uneltele necesare gătitului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite