Tânăra arsă cu ţigara nu îl ştie pe cel care a maltratat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După câteva zile în care a stat la reanimare, Emeşe Horvat a început să vorbească şi oferă detalii poliţiştilor. Medicii legişti încearcă să afle şi ei modalitatea în care s-a produs incidentul, dar mai ales cine se face responsabil, neexcluzând nici varianta unei automutilări.

Tânăra de 24 de ani, găsită în stare de inconştienţă vineri noaptea, pe strada Corvinilor, începe să îşi revină şi să le ofere poliţiştilor informaţii despre multiplele arsuri de ţigară de pe corpul acesteia şi plăgile din zona inghinală şi anală.
Aflată acum pe secţia de chirurgie,  Emese Horvat urmează să fie supusă unor intervenţii chirurgicale. „Acum şi-a mai revenit, azi a fost transferată de pe secţia de Reanimare. Cu toate acestea, are momente în care nu este lucidă“, a spus Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.

Făptuitorul: un bărbat
Tânăra povesteşte că vineri seara a stat cu familia ei: concubinul şi copilul acesteia, în vârstă de un an şi jumătate, în locuinţa lor de pe strada Corvinilor. La un moment dat, un bărbat a intrat în casa lor şi a luat-o la bătaie. „Îmi aduc aminte de un bărbat, care mi-a produs arsuri pe tot corpul, dar mai ales în zona de jos a bazinului. Nu ştiu cine este, nici concubinul nu îl cunoaşte“, a declarat Emeşe Horvat. Aceasta a exclus din start o eventuală bătaie primită de la concubin. „El nu mi-ar face niciodată una ca asta“, a mai declarat tânăra.

Îşi întreţine familia din cerşit
Până să nu ajungă în spital, Emeşe cerşea la fiecare colţ de stradă şi spune ea că face acest lucru doar pentru copil. „Câştig cum pot. Toţi banii îi folosim pentru întreţinerea familiei. Concubinul meu a lucrat 20 de ani ca zilier, însă acum nu are loc de muncă“, a declarat Emese Horvat.
Conform medicilor, cicatricile de pe mâinile acesteia arată că în trecut a avut o tentativă de sinucidere. „Are multe răni, majoritate pe braţe. S-a automutilat în urmă cu câţiva ani“, a mai adăugat Constantin Demian.

Anchetă în derulare
În aceste zile, medicii legisţi analizează cu mare atenţie toate rănile de pe corpul fetei pentru a pune un rezultat concludent. „Poliţia a deschis o anchetă încă din noaptea în care a fost găsită tânăra. Conform primelor concluzii medicale, aceasta are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale. În momentul de faţă, toate pistele sunt verificate, nu exludem posibilitatea ca aceasta să se fi automutilat“, a declarat Ana Lăpuştea Mălăiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite