Tablou vegetal din ferigi şi muşchi la restaurantul Villa Class

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ospătara Alina, dar şi clienţii restaurantului, sunt fascinaţi de tabloul unicat în ţară
Ospătara Alina, dar şi clienţii restaurantului, sunt fascinaţi de tabloul unicat în ţară

Restaurantul cu obiecte unicat.  Villa Class, este singurul loc din oraş unde sătmărenii îşi pot rezerva mese pentru „cine business“ şi unde îndrăgostiţii pot savura un vin sau o mâncare aleasă la căldura unui şemineu classic.

Un tablou din plante vii, unic în România, decorează unul din pereţii celui mai proaspăt inaugurat şi elegant restaurant din oraş, Villa Class, de pe strada Liviu Rebreanu, numărul 11. Gazda restaurantului l-a adus tocmai din Franţa, tabloul fiind realizat de către o firmă specializată. „Este un tablou unic. Îmi plac foarte mult florile şi de aceea am vrut să ofer clienţilor care îmi trec pragul o atmosferă deosebită. Plantele din care este format tabloul sunt ferigi şi muşchi. Întreţinerea unui astfel de minunăţii presupune atenţie şi multă dragoste. Aceste plante nu cresc mai mari decât sunt acum aşa că nu e necesar să le tund sau să rup din ele“, a declarat gazda. Plantele trăiesc datorită unui sistem de irigare instalat în perete, sistem prin care ferigile şi muşchii îşi primesc şi vitaminele necesare. Îndrăgostită de natură, în special de flori, pe lângă acest tablou superb, gazda a mai amenajat un loc cu verdeaţă în restaurant. 

Şemineu cu lemne
O altă piesă de rezistenţă care face parte din decoraţiunile restaurantului este un şemineu clasic cu lemne instalat într-un colţ al încăperii, şi unde tinerii se pot retrage pentru a savura un pahar cu vin din soiurile româneşti cele mai alese. Toate decoraţiunile, designul, culorile au fost alese cu grijă, fiind opera gazdei. „Restaurantul este amenajat în stil art nouveau, o combinaţie între fier forjat şi lemn masiv. Mesele şi scaunele au fost realizate de maiştri pricepuţi mobilierul fiind deasemenea unicat în Satu Mare. Una din cele două elegante băi ale restaurantului este dotată cu un sistem de iluminat unic şi anume o rază de lumină ce trece prin marmură. 

Meniu a la carte
Bucătăria restaurantului oferă clienţilor peste 500 de preparate culinare tradiţionale şi internaţionale. Meniul şi servirea clienţilor sunt în stil „a la carte“. Tot aici, oamenii de afaceri îşi pot rezerva o masă pentru o „cină business“ şi unde pot discuta în tihnă şi într-o atmosferă propice, amănunte despre afaceri. Deasemenea, îndrăgostiţii se pot delecta cu fel şi fel de preparate din meniul bogat şi variat  într-o atmosferă creată doar pentru ei, tot de gazdă, sau pot savura un pahar cu vin în faţa şemineului. 


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite