Tabere pentru elevi cu 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabăra de engleză de la Bacău costă 564 de lei pentru şapte zile, iar elevii vor învăţa limba engleză în sistem step by step. Direcţia Judeţeană de Tineret are în acest an locuri în taberele din 20 de staţiuni româneşti.

Elevii sătmăreni îşi pot petrece vacanţa de vară în 20 de staţiuni din ţară puse la dispotiţie de Administraţia Taberelor. Preţurile la cazare au rămas aproximativ aceleaşi ca anul trecut. „În unele staţiuni, preţurile au crescut puţin, în altele nu. În marea majoritate au rămas cele de anul trecut având în vedere criza financiară din această perioadă“, a declarat Monica Leitner, referent de turism în cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret. Costurile unei tabere în staţiunile din ţară pornesc de la 314 lei şi ajung până la 564 de lei/persoană. Cea mai scumpă tabără este cea de limba engleză de la Bacău, unde elevii vor petrece câteva ore pe zi în compania unor profesori de limba engleză care vor aplica sistemul step by step. Şapte zile de cazare la Bacău la tabără costă 564 de lei pentru o persoană.

Tabără ieftină la Babadag

Cea mai ieftină ofertă de vacanţă pentru vara acestui an este în judeţul Tulcea, la Babadag, unde şase zile de cazare costă 224 de lei pentru o persoană, în timp ce cazarea la Tulcea sau Sulina costă 362 de lei. În preţ sunt incluse cazarea şi trei mese pe zi.
Dacă nu vor să plece departe de casă, elevii sătmăreni pot petrece şase zile în judeţul Sălaj, la Izvoarele Barcăului sau la Tusa, cu 330 de lei. La Buşteni, cazarea pe şase zile costă 356 lei pentru o persoană.    

Ofertă în oraş

Cu 58 de lei pe zi, elevii sătmăreni şi cadrele didactice îşi pot petrece vacanţa de vară la Taberele Şcolare, în zona de Agrement de la Ştrand. Oferta este valabilă în perioada 14 iunie-15 septembrie. Cele 99 de locuri disponibile au fost împărţite la hotel, vile şi cabane. În camerele de hotel vor avea acces numai elevii cu rezultate excepţionale la învăţătură. Restul elevilor şi cadrelor didactice se vor caza în vile, în camere cu 2 sau 3 paturi sau la cabane din lemn. Cadrele didactice care vor forma grupuri de câte 10 elevi vor beneficia de cazare gratuită. „Punem la dispoziţia lor un bazin cu apă termală, spaţii verzi, un teren de sport şi discotecă în fiecare seară“, a declarat Monica Leitner.

Cifre
564 de lie este cea mai scumpă tabără, organizată la Bacău.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite