TREND: Haute-a-porter de Satu Mare/GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Designerul sătmărean Zsolt Popa a lansat o colecţie de haine unicat, didicată, potrivit artistului, femeilor egoiste. Tânărul designer îşi va prezenta colecţiile şi în cadrul consursului Miss World România, care se desfăşoară în această lună la Buşteni.

Vezi GALERIE FOTO

O prezentare de modă a tânărului designer sătmărean Zsolt Popa a avut loc aseară în clubul Insomnia. La doar 25 de ani, Zsolt este unul din cei mai îndrăzneţi designeri români. El a pregătit o colecţie de articole vestimentare inspirate din anii '40: L`Egoiste haute-a-porter, haine unicat pentru „femeile egoiste“.

image

Zsolt a absolvit Facultatea de Arte Vizuale, secţia Arte decorative şi design vestimentar anul acesta. Deşi este născut în Satu Mare, face naveta aproape săptămânal trăieşte între Oradea, Satu Mare şi Timişoara. „Tot timpul m-a pasionat arta, moda şi frumosul. În familia noastră sunt primul artist, însă îmi doresc să transmit acest lucru mai departe următoarelor generaţii", spune el.
„Femeile trebuie să fie uşor egoiste“
Colecţia L`Egoiste haute-a-porter a fost prezentată în premieră la „Gala Diplomelor“ din Oradea, iar acum a ajuns la Satu Mare. Colecţia conţine opt piese unicat, create de el şi cusute de croitoreasa Elena Cosma din Satu Mare. „Colecţia L`Egoiste haute-a-porter este special creată pentru femeile încrezătoare, care trebuie să fie puţin egoiste pentru a fi sigure pe sine şi a obţine ceea ce-şi doresc. Tocmai de aceea, pentru aceste ţinute am încercat să folosesc materiale clasice şi foarte obişnuite, dar în acelaşi timp am încercat totuşi să păstrez şi câteva elemente din anii '40: croiala clasică cu elemente futuriste. Am folosit tafta, dantelă şi inox la bijuterii. Inspiraţia îmi vine pur şi simplu din amintiri, de la prieteni şi din tot ce e în jurul meu", spune artistul.
Zsolt nu se află la prima prezentare. El a îmbrăcat până acum mai multe modele şi tinere talente din Oradea şi Timişoara. Următorul proiect de anvergură al sătmăreanului este concursul de frumuseţe Miss World România, unde, timp de o săptămână, îşi va prezenta creaţiile cu ajutorul celor mai frumoase fete din toată ţara.
Citat:
Femeile trebuie să fie puţin egoiste pentru a fi sigure pe sine şi a obţine ceea ce-şi doresc
Zsolt Popa, designer

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite