TOP Satu Mare : Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ – liceul unde s-au obţinut cele mai bune note la BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei 2348 de elevi care au promovat examenul de Bacalaureat, doar 234 dintre aceştia au obţinut note peste 9.  Liceul unde s-au înregistrat cele mai mari medii este Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, unde niciunul dintre cei 196 de elevi nu au fost declaraţi respinşi.

Citiţi şi:

Colegiile Elena Ghiba Birta şi Moise Nicoară se bat în rezultate la BAC

Ei sunt cei trei elevi arădeni care au terminat bacalaureatul din acest an cu zece pe linie

Scandal fără precedent la BAC: peste 1.700 de elevi din Timiş au contestat notele

Cea mai mare medie înregistrată în acest an la examenul de Bacalaureat a fost 9.9 şi aparţine elevei Georgiana Lohan, absolventă a Colegiul Naţional „Doamna Stanca“.
Însă liceul care se menţine în top este „Mihai Eminescu“, unde 87 din cei 196 de elevi au luat note peste 9. Aici cea mai mare medie înregistrată a fost 9.93, obţinută de eleva Diana Buzilă.

Colegiul Stanca – pe locul al II-lea


La Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ din Satu Mare, din cei 171 de elevi, 62 au obţinut media peste 9.00, utima notă fiind de 6.01, toţi elevii fiind promovaţi.  Liceul „Kolcsy Ferencz“ se află pe poziţia a treia în clasamentul liceelor unde s-au înregistrat cele mai bune medii. Szendrei Tamas a fost primul pe liceu, acesta având media 9.86. Tot aici s-au obţinut 41 de medii peste 9, iar din cei 154 de elevi, doar 4 nu au promovat examenul de Bacalaureat.

Colegiul Slavici, doar pe locul al patrulea

Cea mai mare medie obţinută la acest liceu a fost 9,91, obţinută de eleva Anca Sas. La acest liceu au fost înregistrate doar 36 de medii de peste 9, ultma medie care a promovat a fost 6.08. Din cei 193 de candidaţi, 188 au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat.

Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi“ – pe locul 5


219 elevi din cei 364 au promovat examenul de Bacalaureat la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi“ din Satu Mare. Aici prima medie pe liceu înregistrată a fost 8,35. La Grupul Şcolar Traian Vuia, numărul celor care nu au promovat a fost de 50, doar 26 din cei 76 de elevi fiind declaraţi admişi. Cu toate acestea, doi elevi au reuşit să obţină note de peste 9.

101 „picaţi“ la Livada

În oraşul Livada, la Colegiul Tehnic „George Bariţiu“, 25 din cei 126 de elevi au promovat examenul de Bacalaureat, cea mai mare notă de trecere fiind de 8,05.  În Carei, la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu“, din cei 168 de elevi care au susţinut examenul de Bacalaureat, 58 au promovat, restul de 110 fiind nevoiţi să se prezintă în toamnă, pentru un nou examen. La fel de mulţi elevi, 149 la număr şi-au căzut exemenul susţinut la Colegiul Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii „I.C. Brătianu“ Satu Mare. Aici, cea mai mare notă înregistrată a fost  8.23.

Cel mai mare număr de elevi respinşi  în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat a fost înregistrat la Colegiul Tehnic „Eliza Zamfirescu“, unde doar 50 din cei 213 elevi au promovat.

Elevii sătmăreni pot afla ce note au obţinut la examenul de bacalaureat şi navigând pe internet: http://bacalaureat.edu.ro/2010/rapoarte/.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite