Szabo Evelyn - A renunţat la podium să devină educatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szabo Evelyn
Szabo Evelyn

Evelyn a renunţat în această primăvară la cariera din domeniul modei ca să se dedice studiului. Ea vrea să devină educatoare.

Evelyn s-a născut la Satu Mare, dar cea mai mare parte a copilăriei şi-a petrecut-o în localitatea Dorolţ, unde trăieşte familia ei. De când a început şcoala, Evelyn a făcut naveta la Satu Mare. Acum studiază la Liceul de Arte şi s-a mutat din nou la ţară, după ce timp de un an a locuit la bunicul ei, în Satu Mare. „M-am obişnuit acasă. E frumos, e curat şi mereu e aer proaspăt. În plus, mă simt mult mai în largul meu şi pot să fac sporturile preferate fără să-mi fac griji din cauza lipsei de spaţiu”, povesteşte tânăra.
A făcut modelling patru ani
Evelyn a urmat timp de patru ani cursuri de modelling: doi ani şi jumătate la Gaby’s Models Agency şi un an la Trust Models. „În cei patru ani am învăţat să-mi adopt o poziţie corectă, să umblu pe tocuri şi mi-am acumulat o oarecare experienţă în domeniu. Am participat la multe prezentări şi concursuri de modă, printre care Cluj Fashion Week, Miss Eden România, Miss Litoral, Miss World România 2008 şi multe alte prezentări pentru casele de modă din România”, povesteşte tânăra.
A renunţat la modelling în primăvara acestui an pentru că avea nevoie de mai mult timp pentru şcoală, cu atât mai mult cu cât ea se pregăteşte pentru bacalaureat şi admiterea la facultate. „Am planuri mari în privinţa studiilor superioare, deoarece doresc să urmez cursurile Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar. Scopul meu profesional este să devin educatoare, iar în timp să înfiinţez o grădiniţă privată în Dorolţ şi un loc de joacă”, spune sătmăreanca.
Întrebări şi răspunsuri
ADS: Nu regreţi că ai renunţat la cariera de manechin?

Sz.E.: Absolut deloc. Consider că a fost şi încă mai poate fi un hobby foarte bun. Pe termen lung însă aş dori să mă axez pe domeniul educaţiei. În plus, sunt interesată şi de domeniul juridic şi mi-am propus să mă înscriu şi la o facultate de ştiinţe juridice în paralel cu cealaltă facultate, însă toate acestea după Bacalaureat.
ADS: Ce îţi place să faci în timpul liber?
Sz.E.: Trăind în mediul rural, îmi place să mă bucur de linişte şi să mă odihnesc ori de câte ori am ocazia. Pe lângă sport şi odihnă, obişnuiesc să am grijă de nepoţelul meu, un băieţel de un an şi jumătate, cu care fac diferite activităţi şi jocuri distractive. El este motivul principal pentru care mi-am propus să mă dedic copiilor şi să urmez cursurile Facultăţii de Pedagogie.
Profil:
Născută: 30 septembrie 1992, Satu Mare
Educaţie: Lceul de Artă „Aurel Popp”
Familie: are un frate

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite