Sute de sătmăreni au primit sarmale de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Lup a împărţit peste 2000 de sarmale în faţa muzeului
Vasile Lup a împărţit peste 2000 de sarmale în faţa muzeului

Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, omul de afaceri Vasile Lup, a oferit peste 2000 de sarmale calde oamenilor săraci din oraş. Cea de-a doua acţiune sărmăluţa a avut loc pe platoul din faţa Muzeului Judeţean, începând cu ora 12.00.

        Azi, de la ora 12.00, Vasile Lup şi alţi 4 angajaţi ai săi, au împărţit peste 2000 de sarmale calde şi proaspete, ouă roşii şi băuturi răcoritoare tuturor nevoiaşilor. Cei cu probleme sociale, săracii, dar mai ales oamenii străzii au oprit la un prânz cald şi delicios oferit cu ocazia sărbătorilor Pascale.
       „Acţiunea sărmăluţa” se află la cea de-a doua ediţie şi cu siguranţă nu se va opri aici. Vasile Lup a împărţit primele 2000 de sarmale la data de 1 martie, când sătmărenii s-au înghesuit la mâncare astfel încât cele 2050 de sarmale au trecut în doar 2 ore şi jumătate. Lup spune că îşi doreşte mai multe acţiuni de acest gen.
       „Mi-am propus să organziez lunar câte o acţiune şi să le oferim nevoiaşilor măcar câte o masă caldă pe lună. Sperăm ca după a şasea acţiune să nu mai fie nevoie de altele şi să se reducă numărul săracilor”, spune Vasile Lup.
        Astfel, în fiecare lună, în prima luni, în aceeaşi locaţie, de la aceeaşi oră, cei care doresc să ia o masă caldă, sunt aşteptaţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite