Sute de motociclişti participă la Viking Moto Party VII

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invazie de bikeri în acest weekend la Satu Mare. Sute de motociclişti din toată ţara, dar şi din Ungaria, Germania şi alte ţări vecine au sosit ieri la Satu Mare pentru cea de-a şaptea ediţie a mega petrecerii Viking Moto Party, organizat de clubul sătmărean Viking MC.

Asemeni ediţiilor precedente, nici în acest an nu vor lipsi cantitatea imensă de bere, muzica rock şi erotic live show-ul de senzaţie.
Locaţia a rămas aceeaşi, stadionul din localitatea Petreşti. Evenimentul este organizat de şapte ai consecutiv de cunoscutul club de hobby, Viking Moto Club, în frunte cu Ştefan Fastus şi vikingii.
Distracţia a început ieri cu concertele trupelor Black Diamond şi Blues Company, respectiv cu show-urile pe două roţi şi alte competiţii.

Concerte şi erotic live show

Astăzi, de la ora 14.00 va avea loc paradă. Conform tradiţiei clubului Viking Moto, defilarea motocicliştilor va avea loc pe ruta Petreşti – Carei şi retur, urmând ca aceştia să concureze în mai multe competiţii cu premii substanţiale puse la cale de organizatori. Pasionaţii de motociclete se vor întrece la concursuri gen beer jumping, aruncare cu toporul, proba de îndemânare, de frumuseţe pentru motociclete şi concursul de tricouri ude pentru fete.
Rock-ul va reveni şi el în această seară pe scena festivalului, încpând cu ora 20.00, cu un concert inedit al deja consacratei trupe locale „Crimson“. La ora 22.00, motociliştii şi participanţii vor avea parte de un Erotic Live Show cu dansatoare din ţară şi străinătate. După ora 22.30 sunt programate concertele trupelor „Moby Dick“ din Ungaria şi „Wan-Ted“.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite