Satu Mare: (UPDATE)Csaba Surducan a fost omorât de două prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: (UPDATE)Csaba Surducan a fost omorât de două prostituate
Satu Mare: (UPDATE)Csaba Surducan a fost omorât de două prostituate

Aurica Varga şi Kovacs Gyongyi l-au ucis pe bărbat pentru că acesta a devenit violent cu ele. Criminalele au fost prinse aseară şi audiate până în noapte

CITEŞTE ŞI

VICTIMA ERA CLIENT FIDEL AL PROSTITUATELOR


CRIMĂ INFIORĂTOARE PE BULEVARDUL CLOŞCA


UPDATE

Un sătmărean de 31 de ani a fost ucis cu sălbăticie de două prostituate cu care a întreţinut relaţii sexuale în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pentru că nu au căzut de comun acord asupra preţului partidei de sex, cele două prostituate, Aurica  Varga şi Kovacs Gyongyi, de 19 şi 20 de ani i-au aplicat trei lovituri de cuţit, cea fatală fiind la nivelul genunchiului drept. Efectuarea necropsiei a relevat faptul că moartea lui Csaba Surducan, de 31 de ani din Satu Mare a fost violentă şi s-a datorat homoragiei externe urmare a unor plăgi tăiate cu secţionarea de vase sanguine.

După trei zile de la comiterea crimei, poliţiştii sătmăreni au reuşit să le identifice pe cele două prostituate. Se pare că sâmbătă seara, “fetiţele” au fost abordate de victimă pe strada Corvinilor, locul preferat al prostituatelor, pentru a întreţine relaţii sexuale contra unei sume de bani. S-au deplasat la domiciliul lui Surducan, unde au consumat băuturi alcoolice. Conform poliţiştilor, victima a devenit violentă, lovindu-le de mai multe ori cu pumnul pe criminale. “Conflictul a degenerat, prostituatele aplicându-i victimei, pe întuneric, lovituri cu un cuţit pe care l-au găsit în garsonieră”, a spus comandantul IPJ Satu Mare, dr. Liviu Tăut.

Cele două tinere au fost reţinute marţi seara în arestul IPJ Satu Mare. Şi-au recunoscut fapta, însă susţin că este vorba de legitimă apărare. În cursul zilei de ieri au fost prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Ele riscă între 10 şi 20 de ani de puşcărie pentru săvârşirea infracţiunii de omor.






Poliţiştii i-au prins pe autorii crimei violente petrecute sâmbătă noaptea în garsoniera de pe bulevardul Cloşca, unde Csaba Surducan, de 31 de ani a murit în chinuri groaznice. Acesta a fost ucis de două prostituate, Aurica Varga şi Kovacs Gyongyi, de 19 şi 20 de ani. Cele două criminale se aflau în garsoniera bărbatului şi se pregăteau să întreţină relaţii sexuale cu acesta. Pentru că la un moment dat Csaba Surducan a devenit violent cu cele două femei, acestea au rispostat, aplicându-i trei lovituri de cuţit. Tăietura din zona genunchiului i-a fost fatală bărbatului. Din cauza hemoragiei puternice, acesta a decedat la scrurt timp. Cele două criminale au ieşit pe geamul garsonierei, însă una dintre ele şi-a uitat condurul în încăpere. Pe baza probei lăsate, poliţiştii au reuşit să le identifice azi noapte pe cele două prostituate.

Audiate până la ora 02.00


Conform celor declarate de procurorul şef al Secţiei Juridice a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Dumitru Miclea, cele două prostituate au recunoscut în mare parte că sunt autoarele crimei. “Ne-au spus cum au procedat, însă ele susţin că a fost legitimă apărare. Victima a început să le bată, iar pentru a se apăra, i-au aplicat mai multe lovituri de cuţit”, a declarat Dumitru Miclea.
“Fetiţele ” au fost audiate până la ora două noaptea, fiind depuse în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare. La ora 12.00 vor fi prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă.    

“Cliente” fidele ale Poliţiei Comunitare

Aurica Varga şi Kovacs Gyongyi se află de mult timp în evidenţele Poliţiei Comunitare. Aurica Varga, de 19 ani, domiciliată pe strada Botizului îşi oferea în fiecare noapte serviciile pe Calea Traian. Ea figurează cu o singură amendă contravenţională, în valoare de 500 de lei. Kovacs Gyongyi este mai veche în meserie, având la activ şapte amenzi contravenţionale, în valoare de 3500 de lei. Aceasta domiciliază pe strada Crângului, din municipiul Satu Mare şi acosta clienţii tot pe Calea Traian, dar şi în zona centrală.

Mai multe date, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite