Suprins de camerele video în timp ce fura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Satu Mare este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat după ce a fost prins cu mai multe produse IT, sustrase dintr-un supermarket. Bunurile, în valoare de 250 lei au fost restituite integral, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.

Reprezentanţii unui supermarket de pe strada Careiului au anunţat ieri după amiază dispecerul din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin.

Alexandru S., de 22 de ani din Satu Mare a furat de pe raionul cu produse electricasnice un ,,Mouse Wireles”, în valoare de 89,99 lei; ,, Stick USB” de 16 Gb, în valoare de 149,00 lei şi  ,,Cutter” profesional, de 15,99 lei.


Produsele au fost găsite asupra tânărului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, acesta ascunzându-le în buzunarele pantalonilor şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, fiind însă depistat de sistemul de supraveghere video al magazinului.
Produsele sustrase în valoare de 254,98 lei, au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.
Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite