Supărare: O fată de 16 ani a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră de doar 16 ani din satul Gerăuşa, oraşul Ardud, a încercat să se sinucidă cu medicamente. Ramona Ştiţco a băut nu mai puţin de 30 de tablete de Carbamazepină, comprimate indicate în tratamentul persoanelor ce suferă de epilepsie.

Ramona a fost transportată în weekend la urgenţe unde medicii i-au acordat primul ajutor. „Când a preluat-o ambulanţa starea de sănătate a minorei era stabilă hemodinamic, tensiunea arterială era bună dar prezenta greţuri. În astfel de cazuri, la urgenţe pacienţilor li se aplică spălături gastrice pentru a elimina din cantitatea de medicamente ingerate“, a declarat Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

Poliţia anchetează cazul
Gestul minorei a auuns şi la urechile poliţilor fost transmis şi poliţiştilor din Ardud, o echipă prezentându-se la locuinţa tinerei pentru a cerceta cazul. Astfel, anchetatorii au descoperit că fata locuieşte împreună cu tatăl ei cu care nu are o relaţie tocmai bună de când mama a plecat la muncă în străinătate. „Din câte am înţeles minora s-a certat cu tatăl ei după ce acesta a consumat alcool şi a luat-o la rost de ce a plecat la discotecă şi a venit târziu acasă. În urma scandalului fata s-a supărat şi a băut medicamente“, a precizat inspectorul de poliţie Cristian Gherman. „Minora este internată pe secţia de Pediatrie iar starea ei de sănătate este stabilă. Probabil în cursul zilei de azi va fi externată“, a declarat Maria Băban purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.  


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite