Ştrandurile din judeţ se deschid la 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luna viitoare vor fi deschise spaţiile de agrement din Acâş, Carei şi Mihăieni. Ştrandul din muncipiul Satu Mare rămâne nefuncţional şi în acest an, lucrările de reabilitare continuând şi în această perioadă.


Managerii spaţiilor de agrement din judeţ profită din plin de faptul că în municipiul Satu Mare nu funcţionează niciun ştrand. Chiar dacă unele sunt în reabilitare, spaţiile de agrement din judeţ se deschid pe 1 mai şi în unele dintre ele s-au făcut investiţii pentru îmbunătăţirea confortului oferit sătmărenilor. În ştrandul termal din Acâş anul trecut s-au investit trei miliarde de lei în baza de tratament şi ridicarea unui hotel. Tocmai din aceste motive, multe locuri sunt deja rezervate. „Avem mulţi turişti, majoritatea dintre ei fiind din Baia Mare, Sălaj, dar şi Cluj-Napoca“, a declarat managerul ştrandului, Ioan Ciocan. În ceea ce priveşte preţurile, acestea rămân deocamdată neschimbate: 5 lei intrarea pentru adulţi şi 2,5 lei pentru copii. Există însă posibilitatea ca acestea să fie mărite începând cu luna iunie.

Rezervări şi la ştrandul din Carei

Unul dintre cele mai frumoase ştranduri din judeţ, cel din Carei, se deschide tot pe 1 mai, iar preţurile de intrare rămân ca şi anul trecut. „Pe lângă cele trei bazine cu apă, în acest an va mai există încă unul, plus multe tobogane“, a spus Roland Hagel, managerul ştrandului. Căbănuţele de lângă zona de agrement, dar şi cele din interior sunt deja în mare proporţie ocupate. „Avem deja turişti care vor să petreacă ziua de 1 Mai la ştrandul din Carei“, a mai spus managerul.
Festivalul „Summer Joy“ va fi organizat şi în acest an, astfel că cei mai renumiţi Dj din ţară, dar şi străinătate vor mixa la Copacabana din Carei.

La Mihăieni – liber la distracţie

Sătmărenii care nu şi-au făcut deocamdată planuri pentru ziua de 1 mai pot să aleagă ştrandul de la Mihăieni, unde hotelul de trei stele va fi pus la dispoziţia turiştilor. „S-au făcut reabilitări, totul este pregătit pentru ziua de 1 Mai“, a spus Erika Feiszes, angajată.
La ştrandul din Satu Mare lucrările de reabilitare vor continua şi în această vară, dar există posibilitatea ca unul sau două bazine să fie puse la dispoziţia sătmărenilor.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite