Ştrandurile,ultimul refugiu în faţa caniculei pentru sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de sătmăreni petrec acest weekend, în care sunt anunţate temperaturi maxime de 32 de grade Celsius, în bazele de agrement din judeţ. Administratorii ştrandurilor nu au modificat în acest an preţurile biletelor de intrare, deşi au făcut investiţii în amenajarea zonelor de agrement.


Administratorii ştrandurilor s-au pregătit din timp pentru zilele caniculare din acest weekend şi îi aşteaptă pe sătmăreni cu muzică bună, petreceri până în zori și preparate culinare cât mai diverse.

Discotecă la ştrand

Cel puțin 500 de sătmăreni erau în această dimineaţă la ștrandul din Carei. Cele cinci bazine amenajate în interiorul zonei de agrement au atras oameni de toate vârstele. „Am ieșit cu nepoțelul, el se joacă în bazinul lui, eu stau în cel cu apă termală. Este plăcut aici, curățenie și condiții foarte bune“, povesteşte Erica Crivacu, o bunică care se bucura de timpul liber la ștrandul din Carei.
Reprezentanții ștrandului din Carei spun că la orele prânzului şi după-amiaza aşteaptă cel puțin 3.000 de persoane. „Azi îl vom avea invitat pe DJ Emil Lassaria, cu ocazia deschiderii oficiale a discotecii în aer liber „Joy Beach“, din incinta ștrandului“, a declarat Ramona Boroș, directorul de programe al zonei de agrement.

„Mica mare sătmăreană“

Balastierele de la Iojib și Apa, care se întind pe sute de hectare, sunt anual vizitate de băimăreni, sălăjeni și sătmăreni. Prețul de intrare la balastiere a rămas același ca și cel de anul trecut, 5 lei.
Alte două zone de agrement sunt pregătite să îi primească pe sătmărenii care vor să se răcorească şi să se relaxeze. Modernizate în acest an, ștrandurile din Acâș și Mihaieni sunt deschise încă de la 1 mai. „În fiecare an investim tot mai mulți bani, anul acesta suma ajungând la 300.000 lei. Prețul de intrare la ștand este 5 lei pentru adulți, iar copiii au reducere de 50%“, a declarat Ioan Ciocan, managerul ștrandului din Acâș.

Abonamente la ştrand
La ştrandul din Carei biletul de intrare costă 4 lei pentru adulţi, 3 lei pentru pensionari şi 2 lei pentru copii. Cei care vor să petreacă mai multe zile la ștrand îşi pot face un abonament. Pentru adulți, șapte zile costă 35 lei, 15 zile  70 lei, iar un abonament pentru 20 de zile costă 90 lei. Cei care intră la ștrand după ora 18.00 au reducere la prețul biletului.



image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite