Satu Mare: Ştrandul din Carei are primul topogan de apă din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Ştrandul din Carei are primul topogan de apă din judeţ
Satu Mare: Ştrandul din Carei are primul topogan de apă din judeţ

Primul topogan de apă a fost instalat săptămâna trecută în ştrandul termal din Carei. Acesta are o lungime de 13 metri, lăţime de 1,8 şi o înălţime de 3,5 metri. Din momentul în care a fost instalat topoganul reprezintă cea mai mare atracţie a ştrandului. 

Lucrurile bune se întâmplă la Carei. Pe zi ce trece observăm cum, mai în glumă mai în serios, micul orăşel ne-o ia înainte. La aproape orice. La activităţi dedicate tineretului, la manifestări culturale, formaţii cunoscute din ţară invitate în concerte. Cea mai vie dovadă că lucrurile stau aşa, o reprezintă instalarea primului topogan de apă din judeţ. Acesta a fost instalat în cursul săptămânii trecute în incinta ştrandului termal din oraş.  Cu o lungime de 13 metri, lăţime de 1,8 şi o înălţime de 3,5 metri, topoganul este recomandat  tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între  3 şi 70 de ani. Mai mult decât atât, folosirea acestuia este gratuită. 

Investiţie de 26.000 de euro

Achiziţionarea topoganului a scos din buzunarul administratorului ştrandului termal din oraş, Roland Hagen, nu mai puţin de 26.000 de euro. Însă, pentru ca oamenii să se simtă bine la ştrand şi să revină ori de câte ori simt nevoia, investiţia merită.

Mai multe date, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite