Start la cea de a VI-ediţie a campaniei “Poveste de Crăciun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poveste de Craciun
Poveste de Craciun

Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord şi Clubul Rotary Satu Mare organizează a VI-a ediţie a campaniei ,,Poveste de Crăciun’’. Peste 400 de copii vor lua parte la primul spectacol oferit în cinstea lor. 

Peste 400 de copii aflaţi în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului sau de la alte asociaţii de profil vor lua parte în 16 decembrie de la ora 12.00 la povestea Scufiţa Roşie ce va avea loc la Teatrul de Nord Satu Mare.


Vor fi prezenţi peste 130 de copii de la Creşa Prichindel, însoţiţi de asistenţii maternali, fetele ce se află în grija Parohiei Greco-Catolice din oraş, copii de la Centrul de Tranzit şi de la cel de Primire în  Regim de Urgenţă ,,Sf. Nicolae’’ precum şi cei de la Casele de tip Familial din oraş şi judeţ. Campania a început la mijlocul lunii noiembrie când la mai multe instituţii de învăţământ din oraş s-au format grupe de voluntari ce iau parte la realizarea acestui spectacol caritabil adunând jucării, cărţi şi rechizite pentru copii. Din aceste donaţii şi cu sprijinul financiar al sponsorilor vom pune în desaga moşului, cadourile ce vor fi pentru fiecare cei 402 copii ce vor veni în acest an la ,,Povestea de Crăciun’’.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite