Satu Mare: Vivien Monory este Miss Boboc 2009 "Doamna Stanca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 13 eleve ale Colegiului Naţional „Doamna Stanca“ au participat ieri, vineri 13, la competiţia de frumuseţe a liceului din care fac parte. Concertul trupei  Play and Win a încins atmosfera ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Coincidenţa a făcut ca, chiar concurenta care a purtat numărul 13 în concurs,  Vivien Monory să fie şi cea care a fost aleasă drept cea mai frumoasă boboacă a liceului, primind coroniţa mult râvnită şi titlul de Miss Boboc 2009 „Doamna Stanca“. La Miss Ziua Oraşului din acest an Vivien Monory a câştigat premiul de popularitate.

Play and Win a făcut show
 Începând cu ora 18.00, Casa de Cultură a Sindicatelor a devenit neîncăpâtoare pentru sutele de elevi prezenţi la unul dintre cele mai reuşite concursuri de Miss din acest an. Faptul că una dintre cele mai în vogă trupe autohtone ale momentului  a fost invitată să concerteze la Satu Mare a asigurat succesul ediţiei de anul acesta a Miss „Doamna Stanca“,  sutele de elevi fiind practic în picioare la fiecare piesă a trupei .

Lupta pentru titlul de Miss nu a fost întocmai uşoară, concurentele fiind supuse unor probe care pe alocuri au stârnit şi amuzamentul publicului, în cazul „exerciţiului de imaginaţie“, dar şi admiraţia acestuia în cazul probelor de rochii de seară.  Locurile II şi III al concursului Miss Boboc 2009 „Doamna Stanca“ au fost câştigate de alte două eleve arătoase, Mădălina Ilea şi Ioana Paula Sas. Pamela Batin a primit premiul special al juriului, în timp ce  titlul de Miss Popularitate i-a revenit Martei Zimbru, fiind premiate de către juriu, cu diverse pachete de servicii cosmetice şi masaj .


 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite