Satu Mare: Spiru Haret închide şi la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Spiru Haret închide şi la Satu Mare
Satu Mare: Spiru Haret închide şi la Satu Mare

Spiru Haret închide şi la Satu Mare. Centrul sătmărean de învăţământ la distanţă al Unviersităţii Spiru Haret, care coordonează 1650 de studenţi, va fi desfiinţat, ca urmare a unei decizii a ministrului Ecaterina Andronescu. Mircea Govor îşi intră de mâine în pâine, iar Primăriile din Tăşnad şi Ardud au renunţat la organizarea zilelor oraşului, programate pentru luna august. Abandonul vine ca o consecinţă directă a

Scandal
Spiru Haret închide şi la Satu Mare


Centrul sătmărean de învăţământ la distanţă al Unviersităţii Spiru Haret, care coordonează 1650 de studenţi, va fi desfiinţat, ca urmare a unei decizii a ministrului Ecaterina Andronescu. Universităţii i s-a retras dreptul de a organiza examen de licenţă până la evaluarea în vederea racreditării. Studenţii care sunt înscrişi la forma de învăţământ la distanţă se vor putea transfera la specializările acreditate.

Oficial
Mircea Govor îşi intră de mâine în pâine

Mircea Govor va prelua de mâine fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare. Govor, fost patron al cluburilor de fotbal FC Olimpia şi Someşul, i-a luat locul liberalului Valentin Macec la începutul săptămânii, la finele unei şedinţe în care consilierii judeţeni liberali şi-au exprimat votul părăsind sala de şedinţe.

Inaugurare
Lucrări finalizate la Complexul aerului

Complexul ecologic de monitorizare a calităţii aerului, construit pe ruinele fostei băi comunale a municipiului, va fi inaugurat la jumătatea acestei luni. Elisabeta Bekessy, managerul de proiect din cadrul Agenţiei de Protecţia Mediului a anunţat că lucrările sunt practic finalizate. ”Se lucrează la detalii, dar suntem pregătiţi să demarăm activităţile la jumătatea lunii” a declarat Bekessy.

Abandon 
Fără „Ziua Oraşului” la Tăşnad şi Ardud

Primăriile din Tăşnad şi Ardud au renunţat la organizarea zilelor oraşului, programate pentru luna august. Abandonul vine ca o consecinţă directă a crizei bugetare din judeţul Satu Mare. Primarii Andrei Veron (Tăşnad) şi Ovidiu Duma (Ardud) îşi pun speranţa că rectificarea bugetară anunţată pentru august va rezolva problema banilor, însă susţin că nu vor investi în petreceri.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite